Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=замораживание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Е64
Назва : Енциклопедія консервування
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :480 с
Серія: Домашня бібліотека
ISBN, Ціна 966-03-3172-X: 011.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.56(075)/Ш94
Автор(и) : Широков, Евгений Петрович
Назва : Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации : учебник для студ. высш. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :319 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315.
ISBN, Ціна 5-10-000410-Х: 1.10 руб.
УДК : 631.56(075) + 635.1/8(075)
ББК : 36.91я73 + 41.48я73
Предметні рубрики: Зберігання-- Овочі-- Плодоягідні
Переробка-- Овочі-- Плодоягідні
Географіч. рубрики:
Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(075.8)/В 20
Автор(и) : Васюкова, Ганна Тимофіївна, Ющенко, Людмила Петрівна
Назва : Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2011
Кільк.характеристики :95, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 89-95
ISBN, Ціна 978-966-351-346-1: 22.00 грн
УДК : 641.5(075.8)
ББК : 36.94я73
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.4/К32
Автор(и) : Квасницкий, Алексей Владимирович
Назва : Искусственное осеменение свиней
Вихідні дані : К.: Урожай, 1983
Кільк.характеристики :187 с.: рис., табл.
Ціна : 0.70 р.
УДК : 636.4
ББК : 46.5-3
Предметні рубрики: Свині-- Відтворення поголів'я
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): формы искусственного осеменения--форми штучного осіменіння--искусственное осеменение свиней--штучне осіменіння свиней--технология искусственного осеменения свиней--технологія штучного осіменіння свиней--технология работы со спермой--технологія роботи зі спермою--проведение искусственного осеменения свиноматок--проведення штучного осіменіння свиноматок--глубокое замораживание спермы--глибоке заморожування сперми
Анотація: Описаны биологические особенности органов размножения хряков и свиноматок, методика и техника взятия спермы, а также искусственного осеменения свиней.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.951/Ш19
Автор(и) : Шамрай, Вячеслав Львович
Назва : Технология рыбных продуктов : учебник для курсантов мореход. училищ и учащ. техникумов
Вихідні дані : М.: Пищевая пром-сть, 1975
Кільк.характеристики :172 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 168
Ціна : 0.38 р.
УДК : 664.951
ББК : 36.94я723
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевая ценность рыб--харчова цінність риби--заготовка живой рыбы--заготівля живої риби--замораживание рыбы--заморожування риби--посол рыбы--соління риби--консервирование икры--консервування ікри--сушка рыбы--сушіння риби--вяление рыбы--в'яленя риби--копчение рыбы--коптіння риби--рыбные консервы--рибні консерви--кормовая мука--кормова мука--рыбный клей--рибний клей--жемчужный пат--перловий пат--медицинский жир--медичний жир--рыбные витаминные препараты--рибні вітамінні препарати--ракообразные--ракоподібні--моллюски--молюски
Анотація: [Технологические особенности и пищевые достоинства рыбных продуктов и водного сырья, условия сохранения его качества и рациональные схемы переработки].
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 630.892.5/Ш23
Автор(и) : Шапиро, Давид Копелевич, Манциводо, Неонила Ильинична, Михайловская, Вера Арсентьевна
Назва : Дикорастущие плоды и ягоды . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1989
Кільк.характеристики :128 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 125
ISBN, Ціна 5-7860-0453-8: 0.75 р.
УДК : 630.892.5
ББК : 41.8
Предметні рубрики: Дикорослі рослини
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дикорастущие плодовые растения--дикорослі плодові рослини--дикорастущие ягодные растения--дикорослі ягідні рослини--питательная ценность дикорастущих плодов--поживна цінність дикорослих плодів--питательная ценность дикорастущих ягод--поживна цінність дикорослих ягід--консервирование дикорастущих плодов--консервування дикорослих плодів--консервирование дикорастущих ягод--консервування дикорослих ягід--сушка плодов--сушіння плодів--сушка ягод--сушіння ягід--замораживание плодов--заморожування плодів--замораживание ягод--заморожування ягід
Анотація: Описываются дикорастущие ягоды и плоды. Особое внимание уделяется пищевым и лечебным свойствам клюквы, черники, голубики, брусники, рябины.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.071/Ф53
Автор(и) : Филипович, Эльвира Григорьевна
Назва : Холод и жизнь
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :239 с.: ил.
Серія: Научно-популярная литература
ISBN, Ціна 5-10-001270-6: 0.55 р.
ББК : 28.071 + 45.2
Предметні рубрики: Генетика
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): анабиоз теплокровных--анабіоз теплокровних--кристаллизация--кристалізація--рекристаллизация--рекристалізація--замораживание семени--заморожування сім'я--холодовой удар--холодовий удар--метод искусственного осеменения--метод штучного запліднення--криопротекторы--кріопротектори--криоконсервация зародышей--кріоконсервація зародків--химеры--химери--генетический банк--генетичний банк
Анотація: История развития и достижения биологической науки в области криоконсервации живых организмов.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.081.2/Г60
Автор(и) : Голдовский, Александр Михайлович
Назва : Анабиоз и его практическое значение
Вихідні дані : Л.: Наука, Ленингр. отд-ние, 1986
Кільк.характеристики :169 с.: рис., табл.
Колективи : Академия наук CССР
Серія: От молекулы до организма
Примітки : Лит.: с. 161-166
Ціна : 0.60 р.
ББК : 28.081.2
Предметні рубрики: Абіотичні фактори
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мутационный процесс--мутаційний процес--устойчивость организмов--стійкість організмів--охлаждение--охолодження--ионизирующие излучение--іонізуюче випромінювання--способы инактивирования--способи інактивування--стерилизация--стерилізація--замораживание--заморожування--сухие микробные культуры--сухі мікробні культури--хранение пыльцы--зберігання пилку--хранение зерна--зберігання зерна--хранение крови--зберігання крові--хранение спермы--зберігання сперми--хранение эмбрионов--зберігання ембріонів--анабиоз--анабіоз
Анотація: Особенности организмов в состоянии анабиоза и при выходе из него, практическое применение анабиоза в различных областях растениеводства, животноводства, медицины, ветеринарии, пищевой промышленности.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664-9(075)/Л61
Автор(и) : Липатов, Николай Никитович
Назва : Процессы и аппараты пищевых производств : учебник
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1987
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 270
Ціна : 0.90 р.
УДК : 664-9(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Процеси-- Апарати
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гидравлические машины--гідравлічні машини--фильтрование--фільтрування--измельчение материалов--подрібнення матеріалів--прессование продуктов--пресування продуків--теплообменные аппараты--теплообмінні процеси--охлаждение продуктов--охолодження продуктів--замораживание продуктов--заморожування продуктів--размораживание продуктов--розморожування продуктів--сорбционные процессы--сорбційні процеси--электродиализ продуктов--електродіаліз продуктів
Анотація: Рассмотрены гидромеханические, механические, тепловые, масообменные и другие процессы в производстве продукции общественного питания.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(2)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8.037.5/Г90
Автор(и) : Грубы, Ярослав
Назва : Производство замороженных продуктов
Паралельн. назви :Technologie a technika vyroby zmrazenych potravin
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 328-329
ISBN, Ціна 5-10-001356-7: 1.70 р.
УДК : 664.8.037.5
ББК : 36.813.7
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Продукти-- Охолодження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): замораживание охлажденным воздухом--заморожування охолодженим повітрям--замораживание в охлажденном растворе--заморожування в охолодженому розчині--контактное замораживание--контактне заморожування--замораживание в жидком хладагенте--заморожування в рідкому холодоагенті--замораживание в глубоком вакууме--заморожування в глибокому вакуумі--упаковка замороженных продуктов--пакування заморожених продуктів--технология производства замороженных продуктов--технологія виробництва заморожених продуктів--технология производства льда--технологія виробництва льоду--санитария хранения --санітарія зберігання
Анотація: Рассматриваются источники холода, влияние замораживания и условий хранения на растительные и животные ткани, способы замораживания, оборудование, упаковка.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.9.037/П 76
Назва : Применение холода в пищевой промышленности : микробиология холодильного хранения, холод в мясной и молочной промышленности : справочник
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Серія: Холодильная техника
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 269-270. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 2.00 р.
УДК : 664.9.037
ББК : 36.81
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Холодильна техніка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морозильные аппараты--морозильні апарати--холодильная обработка мяса--холодильна обробка м'яса--охлаждение мяса птицы--охолодження м'яса птиці--хранение яиц--зберігання яєць--охлаждение молока--охолодження молока--производство мороженого--виробництво морозива--производство масла--виробництво масла--замораживание творога--заморожування сиру--замораживание сливок--заморожування вершків
Анотація: Рассмотрены основы охлаждения, замораживания и размораживания мяса, молока и птицы, описаны процессы, связанные с холодильной обработкой сырья на предприятиях пищевой промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66.016/.019/Г 71
Автор(и) : Горячева, Анна Феоктистовна, Кузьминский, Руслан Владимирович
Назва : Сохранение свежести хлеба
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 228-235. - Предм. указ.: с. 236-237
Ціна : 2.10 р.
УДК : 664.66.016/.019
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хліб-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): черствение хлеба--черствіння хліба--усыхание хлеба--всихання хліба--хлебопекарное сырье--хлібопекарська сировина--способы приготовление теста--способи приготування хліба--режим выпечки хлеба--режими випікання хліба--хранение хлеба--зберігання хліба--замораживание хлебобулочных изделий--заморожування хлібобулочних виробів--скорость черствения хлеба--швидкість черствіння хліба--переработка черствого хлеба--переробка черствого хліба
Анотація: Даны научные представления о процессах старения и усыхания хлеба, описаны способы замедления данных процессов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.21/К-56
Автор(и) : Ковалев, Виктор Сергеевич, Воронков, Владимир Иванович
Назва : Промышленное производство продуктов питания из картофеля
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1987
Кільк.характеристики :80 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр.: с. 79-80
Ціна : 0.30 р.
УДК : 635.21
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Картопля
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--картофель--производство картофелепродуктов--виробництво картоплепродуктів--тепловая обработка картофеля--теплова обробка картоплі--замораживание картофеля--заморожування картоплі--ассортимент картофелепродуктов--асортимент картоплепродуктів
Анотація: Рассмотрена технология производства картофельных полуфабрикатов и готовых блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 40.711/Б42
Автор(и) : Бекетов, Петр Васильевич
Назва : Снижение потерь картофеля и овощей при уборке и хранении
Вихідні дані : Москва: Россельхозиздат, 1986
Кільк.характеристики :220 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 217
Ціна : 0.55 р.
УДК : 631.356.4:635.21
ББК : 40.711 + 42.34
Предметні рубрики: Картопля-- Механізація
Овочі-- Механізація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): картофель--овощи--механизация--комплексная механизация уборки--комплексна механізація збирання--уборка картофеля--збирання картоплі--хранение картофеля--зберігання картоплі--уборка овощей--збирання овочів--хранение овощей--зберігання овочів--переработка картофеля--переробка картоплі--замораживание овощей--заморожування овочів
Анотація: Рассматриваются пути снижения потерь урожая картофеля и овощей: комплексная механизация возделывания и уборки, способы хранения, своевременная переработка.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/К65
Назва : Консервируем сами . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Москва: Цитадель-трейд, 2002
Кільк.характеристики :207 с.: табл.
Серія: Для Вас
Примітки : Лит.: с. 188
ISBN, Ціна 5-7657-0187-6: 3.60 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--соление--соління--квашение--квашення--сушка--сушіння--замораживание плодов--заморожування плодів--варенье--варення--мармелад
Анотація: Консервирование и другие виды переработок овощей, плодов, ягод и грибов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)