Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=зберігання м'яса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова Т.М.
Назва : Товарознавство м'яса і м'ясних товарів : підручник . -2-е вид. переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :378 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с.373
ISBN, Ціна 978-966-364-787-6: 071.50, 69.00, 81.00, грн
УДК : 637.5(075)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- М'яснІ продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни ""Товарознавство продовольчих товарів".
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:616.98/Д19
Автор(и) : Даньшина, Мария Степановна, Даньшин, Николай Сергеевич, Дик, Эмма Николаевна
Назва : Что следует знать о мясе . -2-е изд., доп.
Вихідні дані : Кишинев: Штиинца, 1989
Кільк.характеристики :142 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 139-140
ISBN, Ціна 5-376-00221-7: 0.30 р.
УДК : 619:616.98 + 637.5
ББК : 48.73 + 36.92
Предметні рубрики: Ветеринарія
М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): структура м'яса--структура мяса--класифікація м'яса--классификация мяса--хімічний склад м'яса--химический состав мяса--зберігання м'яса--хранение мяса--консервування м'яса--консервирование мяса--ветеринарно-санітарна експертиза--ветеринарно-санитарная экспертиза--хвороби тварини і людини--болезни животных и человека
Анотація: Свойства мяса, инфекционные и инвазионные заболевания животных, передающиеся человеку.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.513/Ж74
Автор(и) : Житенко, Петр Васильевич
Назва : Технология продуктов убоя животных : учебник
Вихідні дані : Москва: Колос, 1984
Кільк.характеристики :237 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.513
ББК : 36.92
Предметні рубрики: М'ясне виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--обработка мяса--обробка м'яса--состав мяса--склад м'яса--оценка мяса--оцінка м'яса--консервирование мяса--консервування м'яса--хранение мяса--зберігання м'яса
Анотація: Рассмотрены вопросы транспортировки убойных животных, порядок приема их, первичной переработки, ветеринарно-санитарная оценка мяса.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)