Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Андрушівська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=зберігання харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Вплив харчування на здоров'я людини/Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М.. - 2006
2.

Диетическое питание. Т. 2:Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания/[А. И. Черевко и др.]. - 2013
3.

Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов/[худож. оформ. В. И. Барыбы ; отв. за вып. В. А. Сучек]. - 1993
4.

Мяловицький А.В. Культура побуту - сила нації/А. В. Мяловицький, Г. А. Оганян. - 2001
5.

Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства/В. В. Архіпов. - 2010
6.

Колесник А. А. Теоретические основы товароведения продовольственных товаров/А. А. Колесник, Л. Г. Елизарова ; [ред. М. А. Кутепова]. - 1990
7.

Плахотін В.Я. Теоретичні основи технологій харчових виробництв/В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Г. П. Хомич. - 2006
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)