Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=зберігання хліба<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/А 93
Автор(и) : Ауэрман, Лев Янович
Назва : Технология хлебопекарного производства : учебник для студ. вузов . -9-е изд., переработ. и доп.
Вихідні дані : С.Пб.: Профессия, 2005
Кільк.характеристики :414, [2] с.: табл.
Серія: Учебник для вузов
Примітки : Лит.: с. 406-410
ISBN, Ціна 5-93913-032-1: 80.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Процесс производства хлеба, обобщены достижения отечественной и зарубежной науки, передовой производственный опыт.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посібник . -Вид. 2-е, переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2015
Кільк.характеристики :540 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 160.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво хліба--вихід хліба--зберігання хліба--транспортування хліба--якість хліба--борошняні кондитерські вироби--напівфабрикати борошняних кондитерських виробів--креми кондитерські--оздоблення напівфабрикатів--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--якість кондитрської продукції--організація праці кондитера
Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Ольга Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :538, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 215.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлібобулочна сировина--харчова цінність хліба--види хлібобулочних виробів--приготування хліба--тісто--оброблення тіста--випікання хліба--зберігання хліба--вихід хліба--якість хліба--хвороби хліба--дефекти хліба--цукристі заготовки--кондитерські креми--замішування тіста--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--праця кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66.016/.019/Г 71
Автор(и) : Горячева, Анна Феоктистовна, Кузьминский, Руслан Владимирович
Назва : Сохранение свежести хлеба
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 228-235. - Предм. указ.: с. 236-237
Ціна : 2.10 р.
УДК : 664.66.016/.019
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хліб-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): черствение хлеба--черствіння хліба--усыхание хлеба--всихання хліба--хлебопекарное сырье--хлібопекарська сировина--способы приготовление теста--способи приготування хліба--режим выпечки хлеба--режими випікання хліба--хранение хлеба--зберігання хліба--замораживание хлебобулочных изделий--заморожування хлібобулочних виробів--скорость черствения хлеба--швидкість черствіння хліба--переработка черствого хлеба--переробка черствого хліба
Анотація: Даны научные представления о процессах старения и усыхания хлеба, описаны способы замедления данных процессов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66/З-43
Автор(и) : Зверева, Лидия Федоровна
Назва : Технология хлебопекарного производства : учебник для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 299
Ціна : 0.65 р.
УДК : 664.66
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Технології виготовлення
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав продуктов--хімічний склад продуктів--хлебопекарное сырье--хлібопекарська сировина--замес теста--замішування тіста--созревание теста--дозрівання хліба--способы приготовления теста--способи виготовлення хліба--разделка теста--оброблення тіста--выпечка хлебных изделий--випікання хлібних виробів--хранение хлеба--зберігання хліба--болезни хлеба--хвороби хліба--улучшители хлебных изделий--покращувачі хлібних виробів--бараночные изделия--бублики--сдобные пшеничные сухари--здобні пшеничні сухарі--технохимический контроль производства--технохімічний контроль виробництва
Анотація: Описаны все стадии технологического процесса производства хлебных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.83я72/З-43
Автор(и) : Зверева, Лидия Федоровна, Немцова, Зинаида Сергеевна, Волкова, Нина Петровна
Назва : Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 400-411. - Лит.: с. 412
Ціна : 0.95 р.
ББК : 36.83я72
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебопекарное производство--сырье хлебопекарного производства--сировина хлібопекарського виробництва--технология производства хлеба--технологія виробництва хліба--качество хлебных изделий--якість хлібних виробів--пищевая ценность хлебных изделий--харчова цінність хлібних виробів--ассортимент хлебных изделий--асортимент хлібних виробів--хранение хлеба--зберігання хліба--хранение кондитерских изделий--зберігання кондитерських виробів--технохимический контроль--технохімічний контроль
Анотація: Состав и технологические свойства сырья, замеса теста, выпечки изделий, хранения хлеба.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)