Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=знежирене молоко<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 654/658.62(075.8)/Т50
Автор(и) : Дубініна А.А., Карпенко З. П., Дубініна С. О., Селютіна Г. А.
Назва : Товарознавство вторинної сировини : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Професіонал, 2009
Кільк.характеристики :336 с.: мал., табл.
Примітки : Л-ра: с. 331-333
ISBN, Ціна 978-966-370-102-8: 089.00 грн
УДК : 654/658.62(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Харчові виробництва
Географіч. рубрики:
Анотація: Класифікація відходів та побічних продуктів, які утворюються під час переробки сировини рослинного та тваринного походження.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.3(075.8)/М 11
Автор(и) : Бергілевич О. М., Семанюк В. І., Косянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2010
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.301-319
ISBN, Ціна 978-966-680-511-2: 78.40, 78.00, грн
УДК : 637.1/.3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Мікробіологія
Ветеринарна санітарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13:637.3/К84
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Кулешова, Ираида Михайловна, Дунченко, Нина Ивановна
Назва : Технология сыра и других молочных продуктов : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Колос, 1992
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 316
ISBN, Ціна 5-10-000951-9: 8.90 крб
УДК : 637.13:637.3
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обработка молока--обробка молока--транспортирование молока--транспортування молока--технология сыра--технологія сиру--технология сливочного масла--технологія вершкового масла--технология молочных консервов--технологія молочних консервів--технология продуктов детского питания--технологія продуктів дитячого харчування--технохимический контроль --технохімічний контроль--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--производство молочных продуктов--виробництво молочних продуктів--производство мороженого--виробництво морозива--обезжиренное молоко--знежирене молоко
Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 38
Автор(и) : Гисин, Иосиф Борисович, Сирик, Варлам Иванович, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1973
Кільк.характеристики :376 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 0.97 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка молока--транспортування молока--пастеризованное молоко--пастеризоване молоко--стирилизованное молоко--стирилізоване молоко--топлене молоко--топленое молоко--питне молоко--питьевое молоко--іонітне молоко--ионитное молоко--белковое молоко--білкове молоко--вершки--сливки--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--кефир--кефір--йогурт--кумыс--кумис--обезжиренное молоко--знежирене молоко--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--технология сыра--технологія сиру--натуральные сыры--натуральні сири--казеин--казеїн--сливочное масло--вершкове масло--молочные консервы--молочні консерви--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.23(035)/П80
Автор(и) : Андрианов, Юрий Петрович, Вышемирский, Франц Адамович, Качераускис, Донатос Владович, Климов, Вячеслав Павлович
Назва : Производство сливочного масла : справочник
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :303 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 297-300. - Авт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000202-6: 1.60 р.
УДК : 637.23(035)
ББК : 36.957я2
Предметні рубрики: Вершкове масло-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): масло животное--масло тваринне--сливки--вершки--свойства масла--властивості масла--качество масла--якість масла--ассортимент масла--асортимент масла--структура молока--технология масла животного--технологія масла тваринного--химический состав масла--хімічний склад масла--микробиология маслоделия--мікробіологія маслоробства--санитарный контроль производства масла--санітарний контроль виробництва масла--обезжиренное молоко--знежирене молоко--фасование масла--фасування масла--топленое масло--топлене масло
Анотація: Приведены требования к молоку и сливкам как сырью для производства сливочного масла, изложены методы производства существующего ассортимента сливочного и топленого масла.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/Н63
Автор(и) : Николаенко, Анатолий Федосеевич, Макаренко, Александр Данилович, Чернюк, Людмила Григорьевна
Назва : Организация безотходного производства в молочной промышленности
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :105 с.: табл.
Примітки : Библиогр.: с. 104-105
ISBN, Ціна 5-337-00138-8: 0.40 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочна промисловість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--пахта --обезжиренное молоко--знежирене молоко--сыворотка--сироватка
Анотація: Сущность, условия и предпосылки организации безотходного производства в молочной промышленности.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13/Х89
Автор(и) : Храмцов, Андрей Георгиевич, Нестеренко, Павел Григорьевич
Назва : Безотходная технология в молочной промышленности
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 270-277
ISBN, Ціна 5-10-000211-5: 3.40 р.
УДК : 637.13
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Технології-- Відходи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--переработка молока--переробка молока--молочные напитки--молочні напої--молочные консервы--молочні консерви--сливочное масло--вершкове масло--сыры--сири--обезжиренное молоко--знежирене молоко--пахта--молочная сыворотка--молочна сироватка--мороженое--морозиво--кормовые добавки--кормові добавки--отходы переработки молока--відходи переробки молока
Анотація: Использование молока по безотходной технологии с полным использованием сухого остатка или раздельным извлечением отдельных компонентов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)