Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=ингредієнти ковбаси<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мостовая, Иванна
Назва : Как правильно подготовить свиную шкурку для изготовления эмульсии из нее при производстве изделий вареной группы?
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 9. - С. 32-33: фот. (Шифр mjab/2018/9)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Технологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ковбасне виробництво--колбасное производство--ингредієнти ковбаси--ингредиенты колбасы
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)