Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=исследование мясных товаров<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я3/И 88
Автор(и) : Базарова, Валентина Ивановна, Боровикова, Любовь Александровна, Дорофеев, Альберт Леонидович, Евдокимов А. М.
Назва : Исследование продовольственных товаров : учеб. пособие для вузов . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1986
Кільк.характеристики :295 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.00 р.
ББК : 36-9я3
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): измерительные методы исследования--вимірювальні методи дослідження--органолептичні дослідження--органолептические исследования--исследование зерновых товаров--дослідження зернових товарів--исследование крахмала--дослідження крахмалу--исследование сахара--дослідження цукру--исследование меда--дослідження меду--исследование кондитерских изделий--дослідження кондитерських виробів--исследование плодов--дослідження плодів--исследование овощей--дослідження овочів--исследование вкусовых товаров--дослідження вкусових товарів--исследование пищевых жиров--дослідження харчових жирів--исследование молочных продуктов--дослідження молочних продуктів--исследование мясных товаров--дослідження м'ясних товарів--исследование рыбных товаров--дослідження рибних товарів
Анотація: Рассматриваются физические, физико-химические и химические методы исследования качества продовольственных товаров, способы проведения органолептической оценки каждой группы пищевых продуктов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Т50
Автор(и) : Мицык, Владимир Ефимович, Коробкина, Зоя Васильевна, Рудавская, Анна Богдановна, Власенко В. И.
Назва : Товароведение продовольственных товаров : лабораторный практикум : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Выща шк. Голов. изд-во, 1988
Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 402-412. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-11-000157-X: 1.00 р
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Товарознавство-- Лабораторні дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация лабораторных занятий--методы исследований--методи досліджень--исследование зерномучных товаров--дослідження зерноборошняних товарів--исследование хлебных товаров--дослідження хлібних товарів--исследование плодоовощных товаров--дослідження плодоовочевих товарів--исследование крахмала--дослідження крохмалу--исследование сахара--дослідження цукру--исследование кондитерских товаров--дослідження кондитерських товарів--исследование вкусовых товаров--дослідження вкусових товарів--исследование пищевых жиров--дослідження харчових жирів--исследование молочных товаров--дослідження молочних товарів--исследование мясных товаров--дослідження м'ясних товарів--исследование рыбных товаров--дослідження рибних товарів
Анотація: Описаны методические основы организации лабораторных занятий по товароведению продовольственных товаров, методы их исследования.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)