Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=итальянская кухня<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56(075.8)/А87
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич
Назва : Этнические кухни. Особенности культуры и традиций питания народов мира : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Центр учеб. лит., 2016
Кільк.характеристики :232, [2] с
ISBN, Ціна 978-617-673-417-8: 104.80 грн
УДК : 641.55/.56(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції -- Народи світу
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня--национальные традиции--итальянская кухня--італійська кухня--греческая кухня--грецька кухня--французская кухня--французька кухня--голланская кухня--голандська кухня--бельгийская кухня--бельгійська кухня--польская кухня--польська кухня--азиатская кухня--азіатська кухня--североамериканская кухня--північноамериканська кухня--южноамериканская кухня--південноамериканська кухня--арабская кухня--арабська кухня--кухня африканского континента--кухня африканського континенту--австралийская кухня--австралійська кухня
Анотація: Особенности кухни и традиции национального питания народов мира, режимы питания и приема иностранных гостей в ресторанах.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997(3)/Н 74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович, Сопина, Лидия Николаевна
Назва : Зарубежная кухня : практ. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1990
Кільк.характеристики :288 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-06-000958-0: 2.50 р.
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Дана краткая характеристика национальных кухонь зарубежных стран, изложена технология их приготовления и рецептура.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П99
Назва : 50 000 лучших кулинарных рецептов
Вихідні дані : Минск: Харвест, 2004
Кільк.характеристики :416 с.: цв. ил., рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 985-13-2359-4: 32.90 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції-- Народи світу
Географіч. рубрики:
Анотація: Особенности национальных кухонь различных стран мира, характерные приемы приготовления пищи, рецептура наиболее популярных и вкусных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)