Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=казеїн<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Т 38
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна, Ткаль, Таисия Константиновна
Назва : Технология молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :367 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - Аквт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000215-8: 1.10 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первинна обробка молока--первичная обработка молока--приймання молока--приемка молока--сепарування молока--сепарирование молока--стирилізоване молоко--стирилизованное молоко--пастеризоване молоко--пастеризированное молоко--кисломолочні напої--кисломолочные напитки--технологія сметани--технология сметаны--технологія сиру--технология сыра--сирні вироби--творожные изделия--морозиво--мороженое--молочні консерви--молочные консервы--молочні продукти дитячого харчування--молочные продукты детского питания--сухі молочні суміші--сухие молочные смеси--рідкі молочні продукти--жидкие молочные продукты--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--пастоподібні продукти--пастообразные продукты--сироваріння--сыроварение--плавлений сир--плавленый сыр--вершкове масло--сливочное масло--казеїн--казеин--пахта--молочна сироватка--молочная сыроватка--молочний сахар--молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 26
Автор(и) : Твердохлеб, Галина Васильевна, Алексеев, Валентин Николаевич, Соколов, Федор Семенович
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1978
Кільк.характеристики :408 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 403
Ціна : 1.30 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав молока--хімічний склад молока--тепловая оброботка молока--теплова обробка молока--закваски--кефирная закваска--кефірна закваска--пастеризованное молоко--стерилизованное молоко--стирилізоване молоко--замінники жіночого молока--заменители женского молока--ионитное молоко--іонітне молоко--диетические кисломолочные продукты--дієтичні кисломолочні продукти--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--сливочное масло--вершкове масло--пороки масла--дефекти масла--технология сыра--технологія сиру--казеин--казеїн--сычужные твердые сыры--сичужні тверді сири--пороки сыра--дефекти сиру--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--плавленные сыры--плавлені сири--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 38
Автор(и) : Гисин, Иосиф Борисович, Сирик, Варлам Иванович, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1973
Кільк.характеристики :376 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 0.97 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка молока--транспортування молока--пастеризованное молоко--пастеризоване молоко--стирилизованное молоко--стирилізоване молоко--топлене молоко--топленое молоко--питне молоко--питьевое молоко--іонітне молоко--ионитное молоко--белковое молоко--білкове молоко--вершки--сливки--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--кефир--кефір--йогурт--кумыс--кумис--обезжиренное молоко--знежирене молоко--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--технология сыра--технологія сиру--натуральные сыры--натуральні сири--казеин--казеїн--сливочное масло--вершкове масло--молочные консервы--молочні консерви--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 577.1(075)/Ш37
Автор(и) : Шевряков, Микола Вікторович, Яковенко, Борис Володимирович, Явоненко, Олександр Федотович
Назва : Практикум з біологічної хімії : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2003
Кільк.характеристики :203 с.: іл.
Примітки : Літ.: с. 203
ISBN, Ціна 966-680-089-6: 15.00 грн
УДК : 577.1(075)
ББК : 28.072я73
Предметні рубрики: Біохімія-- Лабораторні роботи
Анотація: Лабораторні роботи з біохімії: принцип експерименту, дослідження, хід лабораторної роботи, розрахунки та кінцевий результат експерименту
Примірники : всього : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(3)
Вільні : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(3)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 65.9(4Укр)306.75/Б 11
Автор(и) : Бєлінська, Неля Семенівна
Назва : Економічна ефективність підприємницької діяльності молокопереробних підприємств та шляхи її підвищення : монографія
Вихідні дані : Вінниця: Універсум-Вінниця, 2005
Кільк.характеристики :266 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Вінницький національний технічний університет
Примітки : Літ.: с. 230-238. - Дод.: с. 239-265
ISBN, Ціна 966-641-161-X: 14.00 грн
ББК : 65.9(4Укр)306.75
Предметні рубрики: Молокопереробні підприємства-- Підприємницька діяльність-- Економічна ефективність --Вінницька область (Україна)
Географіч. рубрики:
Анотація: Досліджено механізм економічної ефективності підприємницької діяльності молокопереробних підприємств на основі впровадження нових методів господарювання.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 673.1:006.3/.8(07/С76-746471
Автор(и) :
Назва : Стандартизація молока та молочних продуктів: метод. посіб./ В. П. Славов [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т. Ч. 2
Вихідні дані : Житомир: ЖДУ ім. І. Франка, 2017
Кільк.характеристики :155, [1] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекоглогічний університет
Примітки : Літ.: с. 155
ISBN, Ціна 978-966-485-234-7: 50.00 грн
УДК : 673.1:006.3/.8(072)
ББК : 36.95ц
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Стандартизація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--молочна промисловість--стандарт на продукцію--незбиране молоко--сир--масло--сухе молоко--казеїн
Анотація: До посібника увійшли вимоги з окремих державних стандартів на молочні продукти та основні нормативні документи, які регулюють найрізноманітніші аспекти виробництва, контролю та маркування.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)