Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=картоплеочисні машини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075)/Б 95
Автор(и) : Былинская, Надежда Алексеевна, Леенсон, Гарри Хунович
Назва : Механическое оборудование предприятий общественного питания и торговли : учебник для мех. отд-ний техникумов . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Экономика, 1980
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Ціна : 0.75 р.
УДК : 642.5(075)
ББК : 36.99-5я72
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання-- Механічне
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): універсальні кухонні машини--универсальные кухонные машины--сортувальні калібровочні машини--сортировочные калибровальные машины--машини для просіювання муки--машины для просеивания муки--овочемиючі машини--овощемоечные машины--посудомиючі машини--посудомоечные машины--картоплеочисні машини--картофелеочистительные машины--розмолочні машини--размолочные машины--тістомісильні машини--тестосмесительные машины--збивальні машини--взбивальные машины--машини для формовки котлет--машины для формовки котлет--тісторозкаточні машини--тесторасскаточные машины--гирі--гири--ваги--весы--електронні ваги--электронные весы--касові машини--кассовые машины--вантажопідйомні машини--грузоподъемные машины--транспортне обладнання--трансопртные устройства--транспортери--безрельсовий транспорт--транспортеры
Анотація: Сведения о машинах и механизмах, используемых на предприятиях общественного питания и торговли.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5:641.54(075)/З-79
Автор(и) : Золин, Виктор Петрович
Назва : Технологическое оборудование предприятий общественного питания : учебник . -8-е изд., допол. и перераб.
Вихідні дані : М.: Академия, 2009
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Серія: Начальное профессиональное образование
ISBN, Ціна 978-5-7695-6501-4: 128.00 грн
УДК : 642.5:641.54(075)
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Механическое и тепловое оборудование предприятий общественного питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(083)/О-22
Автор(и) : Воскобойников, Владимир Александрович, Кравченко, Владимир Михайлович, Кретов, Иван Тихонович, Комяков, Олег Геннадиевич
Назва : Оборудование пищеконцентратного производства : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :303 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 296-297. - Предм. указ.: с. 298-302. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000119-4: 1.60 р.
УДК : 664.87(083)
ББК : 36.97-5я2
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Обладнання-- Експлуатація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--общезаводское оборудование--загальнозаводське обладнання--картофелечистки--картоплеочисні машини--котлы паровые--котли парові--сепараторы--сепаратори--сушилки--сушарки--транспортеры--транспортери--экструдеры--екструдери--моечное оборудование--мийне обладнання
Анотація: Описаны конструкции, принцип работы и технические данные основного и вспомогательного оборудования пищеконцентратного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.542/О-22
Автор(и) : Елхина, Валентина Дорофеевна, Журин, Александр Александрович, Проничкина, Людмила Павловна, Богачев, Михаил Карпович
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 1: Механическое оборудование . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1987
Кільк.характеристики :447 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 442-445. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.10 р.
УДК : 641.542
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--обладнання--универсальные кухонные машины--універсальні кухонні машини--сортировочно-переборочные машины--сортувально-перебиральні машини--просеиватели--просіювачі--картофелеочистительные машины--картоплеочисні машини--оборудование для мытья овощей--обладнання для миття овочів--посудомоечные машины--посудомийні машини--размолочные машины--розмелювальні машини--протирочные машины--протирочні машини--хлеборезки--хліборізки--фаршемешалки--фаршозмішувачі--тестомесильные машины--тістозмішувальні машини--взбивальные машины--взбивальні машини--дозаторы--дозатори
Анотація: Рассмотрены основные типы механического оборудования на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)