Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=качество пищевых продуктов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Марова С.Ф. Некоторые аспекты управления качеством пищевых продуктов/С. Ф. Марова, Дмитриева И. И. Папа- // Економіка та держава, 2007,N N 6.-С.71-73
2.

Вплив харчування на здоров'я людини/Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М.. - 2006
3.

Іванова О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства/О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - 2010
4.

Павлоцкая Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки/Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - 2007
5.

Законодавство України про захист прав споживачів/[упоряд. Руснак Ю. І.]. - 2013
6.

Іванова О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства/О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - 2012
7.

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 1. - 2013
8.

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 2. - 2013
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)