Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=качество продовольственных товаров<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8.03(075.8)/К61
Автор(и) : Колтунов, Віктор Андрійович, Бєлінська, Євгенія Вікторівна
Назва : Технологія зберігання продовольчих товарів : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2014
Кільк.характеристики :134, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 134-136
ISBN, Ціна 978-617-673-250-1: 41.00, 67.20, грн
УДК : 664.8.03(075.8)
ББК : 36-909я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологія зберігання продовольчих товарів--технология хранения продовольственных товаров--стійкість рослинної сировини--стойкость растительного сырья--якість продовольчих товарів--качество продовольственных товаров--хімічний склад продовольчих товарів--химический состав продовольствнных товаров--склад сировини--состав сырья--властивості продовольчих товарів--свойства продовольственных тваров
Анотація: Комплекс питань з технології зберігання продовольчих товарів, впливу деяких факторів на їх якість, збереженість і зміну якості за різних умов і способів зберігання.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я73/К60
Автор(и) : Колесник, Арсений Адамович, Елизарова, Людмила Григорьевна
Назва : Теоретические основы товароведения продовольственных товаров : учебник . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1990
Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл.
Серія: ВУЗ. Государственная торговля
ISBN, Ціна 5-282-00719-3: 0.85 р.
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--продовольственные товары--качество продовольственных товаров--якість продовольчих товарів--вещества пищевых продуктов--речовини харчових продуктів--тара--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів--консервирование пищевых продуктов--консервування харчових продуктів--классификация пищевых продуктов--класифікація харчових продуктів
Анотація: Химический состав пищевых продуктов, их стандартизация, способы сохранения качества.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)