Пошуковий запит: <.>K=квашення<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9 |
>1.
| Енциклопедія консервування/[упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - 2005
|
>2.
| Остапчук М. В. Система технологій (за видами діяльності)/М. В. Остапчук, А. І. Рибак. - 2003
|
>3.
| Жвирблянская А. Ю. Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности/А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская. - 1983
|
>4.
| Анохіна В. І. Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах/В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; під ред. В. І. Анохіної. - 1992
|
>5.
| Лишенко І. Д. Домашнє консервування і виноробство/І. Д. Лишенко. - 1994
|
>6.
| <1000=тысяча> рецептов домашних заготовок/[сост. Т. Г. Корельская]. - 2010
|
>7.
| Анохіна В. І. Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах/В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; за ред. В. І. Анохіної. - 1988
|
>8.
| Консервируем сами/[сост. Н. В. Родионов]. - 2002
|
>9.
| Технологія домашього консервування/А. С. Жвалевський [та ін.]. - 1983
|
|