Пошуковий запит: <.>K=кейтеринг<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7 |
>1.
| Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства/П. П. Павленко [та ін.]. - 2016
|
>2.
| П'ятницька Г. Глобальні тренди розвитку кейтерингу/Г. П'ятницька, О. Григоренко // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. -К.:Укр. держ. ун-т фінансів та міжнар. торгівлі, 2019,N N 3.-С.51-68
|
>3.
| Ніє Ф.-П. Ключові фактори успіху в управлінні кейтеринговим підприємством/Ф. -П. Ніє, Ч. -Ю. Понг // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2012,N N 4.-С.423-430
|
>4.
| Ніє Ф.-П. Вплив якості сервісу на ступінь задоволеності клієнтів у кейтерингу/Ф. -П. Ніє // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2012,N N 2.-С.421-430
|
>5.
| Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу/Г. Б. Мунін [та ін.] ; під заг. ред. М. М. Поплавського, О. О. Гаца. - 2008
|
>6.
| Машир Н. П. Сучасний етикет та секрети гостинності/Н. П. Машир. - 2010
|
>7.
| Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2008
|
|