Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кейтеринг<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2008
2.

Машир Н. П. Сучасний етикет та секрети гостинності/Н. П. Машир. - 2010
3.

Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу/Г. Б. Мунін [та ін.] ; під заг. ред. М. М. Поплавського, О. О. Гаца. - 2008
4.

Ніє Ф.-П. Вплив якості сервісу на ступінь задоволеності клієнтів у кейтерингу/Ф. -П. Ніє // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2012,N N 2.-С.421-430
5.

Ніє Ф.-П. Ключові фактори успіху в управлінні кейтеринговим підприємством/Ф. -П. Ніє, Ч. -Ю. Понг // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2012,N N 4.-С.423-430
6.

П'ятницька Г. Глобальні тренди розвитку кейтерингу/Г. П'ятницька, О. Григоренко // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. -К.:Укр. держ. ун-т фінансів та міжнар. торгівлі, 2019,N N 3.-С.51-68
7.

Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства/П. П. Павленко [та ін.]. - 2016
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)