Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=компонування приміщень<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 725.71/К26
Автор(и) : Карсекін, Валерій Іванович
Назва : Проектування підприємств громадського харчування : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1992
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 174-239
ISBN, Ціна 5-11-003753-1: 8.00 грн
УДК : 725.71
ББК : 38.712
Предметні рубрики: Харчові підприємства-- Проектування
Харчові виробництва-- Технологічні розрахунки
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологічне проектування--типове і індивідуальне проектування--підприємства громадського харчування--розміщення підприємств громадського харчування--технологічні розрахунки цехів--компонування приміщень--заготовочні цехи--зали обслуговування--адміністративно-побутові приміщення--інтер'єр виробничих приміщень--інтер'єр залів обслуговування
Анотація: Основи організації проектування підприємств громадського харчування, подано нормативи розрахунків і принципи мережі підприємств, їхню класифікацію.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5:640.4(075.8/Т38-369205
Автор(и) : Павленко, Павліна Павлівна, Тележенко, Любов Миколаївна, Біленька, Ірина Ремівна, Дзюба, Надія Анатоліївна
Назва : Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016
Кільк.характеристики :311, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Одеська національна академія харчових технологій
Примітки : Л-ра: с .200. - Дод.: с. 201-311
ISBN, Ціна 978-966-289-098-3: 350.00 грн
УДК : 642.5:640.4(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторанне господарство-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): проектна документація--моделювання виробничих процесів--виробничі програми підприємств--складальні приміщення--виробничі цехи--посудомийні--компонування приміщень--розміщення устаткування--структура підприємств--кейтеринг--кулінарна продукція--санітарно-гігієнічні вимоги--рекламне забезпечення--експертиза технологічної частини проекту
Анотація: Методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підприємств ресторанного господарства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)