Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кондитерские изделия<.>
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи с 1 за 19
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/К 89
Автор(и) : Кузнецова, Людмила Семеновна, Сиданова, Муся Юрьевна
Назва : Технология и организация производства кондитерских изделий : учебник . -2-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : М.: Академия, 2009
Кільк.характеристики :480 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.475
ISBN, Ціна 978-5-7695-6086-6: 252.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология переработки пищевого сырья в сахарные и мучные кондитерские изделия.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Соломка, Ольга
Назва : Сладости Житомирской кондитерской фабрики "ЖЛ" скоро будут продаваться в Новой Зеландии, Африке и Китае
Місце публікування : Сегодня. - К.: Сегодня Мультмедиа, 2013. - N 22(1 февр.). - С. 3 (Шифр sego/2013/22)
Предметні рубрики: Кондитерські підприємства --Житомир, місто
Географіч. рубрики: Житомир, місто-- Кондитерські підприємства
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерські вироби--кондитерские изделия
Анотація: Нові види продукції кондитерської фабрики "Житомирські ласощі"; географія збуту продукції фабрики.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 741.02(075):664/Ш46
Автор(и) : Шембель, Анатолий Феоктистович
Назва : Рисование и лепка для кондитеров : учебник для проф.-тех. училищ
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 1991
Кільк.характеристики :111 с.: ил., рис.
ISBN, Ціна 5-06-001966-7: 0.90 р.
УДК : 741.02(075):664
ББК : 36.86 + 85.15р
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Рисунок-- Ліпнина
Кондитерські вироби-- Ліплення
Географіч. рубрики:
Анотація: Рассмотрены техника выполнения линейного и тонального рисунка, композиция торта, лепка фруктов и овощей, животных и птиц, изготовление макетов тортов.
Примірники : всього : МИСТ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : МИСТ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/С56
Назва : Современная энциклопедия приготовления тортов
Вихідні дані : Донецк: ПКФ "БАО", 2001
Кільк.характеристики :384 с
ISBN, Ціна 966-548-220-3: 7.50 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992.2я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Торти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): принадлежности кондитера--приладдя кондитера--приготовление теста--приготування тіста--кремы--креми--глазури--глазурі--кондитерские изделия--кондитерські вироби--желе--домашние конфеты--домашні цукерки--суфле--соусы--соуси--пудинги--компоты--компоти--кисели--киселі--коктейли--коктейлі--пунши--пунші--мороженое--морозиво
Анотація: Книга содержит рекомендации по подбору и обработке исходных продуктов, а также всевозможные рецепты тортов, пирожных, кексов, рулетов, десертных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/К26
Автор(и) : Карсекіна, Валентина Вікторівна, Скрипка, Людмила Миколаївна
Назва : Страви української кухні : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1993
Кільк.характеристики :239 с.: фото.кол.
ISBN, Ціна 5-11-004206-3: 35000.00, 35000.00 крб, 10000.00 крб, крб
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997я722
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): старовинна українська кухня--старинная украинская кухня--салати--салаты--закуски--бутерброди--бутерброды--грінки--гренки--борщі--борщи--капусняки--розсольники--рассольники--супи--супы--кулеші--кулеши--страви з картоплі--блюда с картошки--страви з круп--блюда с круп--м'ясні страви--мясные блюда--солодкі страви--сладкие блюда--кондитерські вироби--кондитерские изделия
Анотація: Особливості національної старовинної і сучасної української кухні, подано рецептуру і технологію приготування традиційних українських страв, розроблених майстрами-кухарями різних регіонів України.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1(075.8)/Н90
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Назва : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примітки : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Ціна 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Харчування
Нутриціологія-- Харчові продукти-- Використання
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.682/R53
Автор(и) : Richon, Christina
Назва : Weihnachtsplaetzchen: Himmlisch lecker und bezaubernd suess
Вихідні дані : Berlin: Graefe, 2013
Кільк.характеристики :64 S.: Ill.
ISBN, Ціна 978-3-8338-3434-9: 80.00 грн
УДК : 664.682
ББК : 36.865
Предметні рубрики: Свята-- Страви
Географіч. рубрики:
Анотація: Alle Jahre wieder: Drau?en rieselt leise der Schnee, der Kamin knistert und durchs ganze Haus zieht der Duft von frisch gebackenen Lebkuchen, Zimtsternen und Vanillekipferln. Doch Moment mal, hier duftet es auch erfrischend neu aus der Weihnachtsbackstube: Kirsch-Zimt-Wurfel, Gewurzschnecken mit Kakaobohnen und Pistazien-Sable setzen neue Glanzlichter auf die bunten Teller. Zusammen mit den hei? geliebten Klassikern der Weihnachtszeit gehen sie den Backern leicht von der Hand und verschwinden schnell in den Mundern erwartungsfroher Naschkatzen. Mit praktischen Tipps zu Teigen, Deko und Geschenkverpackungen bleibt schon vor dem Fest kein Wunsch mehr offen.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=174)/М31
Автор(и) : Масилюне, Нина Петровна, Пасопа, Анита Яновна
Назва : Латышская кухня
Вихідні дані : Рига: Авотс, 1987
Кільк.характеристики :316 с.: фот. цв.
Ціна : 1.60 р.
УДК : 641.56(=174)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Латвія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): латышские горячие блюда--латиські гарячі страви--латышские холодные блюда--латиські холодні закуски--латышские кондитерские изделия--латиські кондитерські вироби--кулинария--кондитерские изделия--кондитерські вироби--холодные блюда--горячие блюда--гарячі страви--холодні закуски
Анотація: Рецепты горячих, холодных, сладких блюд и кондитерских изделий, характерных для латышской кухни.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.14+664.68:658/Л 86-802352
Автор(и) : Лурье, Иосиф Саулович, Шаров, Александр Иосифович
Назва : Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве : справочник
Вихідні дані : Москва: Колос
Кільк.характеристики :352 с.: рис., табл.
Місце публікування : Технохимический контрорль сырья в кондитерском производстве. - Москва: Колос, 2001
Примітки : Предм. указ.: с. 340-342. - Лит.: с. 343
УДК : 664.14+664.68:658.562
ББК : 36.86я2
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Сировина-- Контроль
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--кондитерське виробництво--кондитерское производство--технохімічний контроль--технохимический контроль
Анотація: Изложены данные по классификации сырье, правилам его хранения, требованиям, предъявляемым к качеству; описаны методы контроля качества от отбора проб для анализа выполнения физико-химических исследований.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.143(035)/С40
Автор(и) : Сирохман, Иван Васильевич, Задорожный, Иван Михайлович
Назва : Ассортимент кондитерских изделий : справочник
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1992
Кільк.характеристики :207 с.: табл.
ISBN, Ціна 5-335-00376-6: 30.00 крб
УДК : 664.143(035)
ББК : 36.86я2
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Властивості-- Характеристики
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--пастила--шоколад--сладкие плитки--солодкі плитки--какао-порошок--какао-напитки--какао-напої--карамель--конфеты--цукерки--потребительские свойства--споживчі властивості--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--печенье--печиво--крекеры--крекери--галеты--галети--вафли--вафля--пирожные--тістечка--торты--торти
Анотація: Приведены потребительские свойства основных групп кондитерских изделий, их классификация и структура ассортимента.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.143/.149/С40
Автор(и) : Сирохман, Иван Васильевич
Назва : Кондитерские изделия из нетрадиционного сырья
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1987
Кільк.характеристики :197 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 194-196
Ціна : 0.70 р.
УДК : 664.143/.149
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--кондитерское сырье--пищевая ценность кондитерских изделий--харчова цінність кондитерських виробів--сахаристые кондитерские изделия--цукристі кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--детские кондитерские изделия--дитячі кондитерські вироби--лечебные кондитерские изделия--лікувальні кондитерські вироби--специальные кондитерские изделия--спеціальні кондитерські вироби--хранение кондитерских изделий--зберігання кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены вопросы использования в кондитерском производстве местные видов сырья, богатого белками и биологически активными веществами.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.142.2/П27
Автор(и) : Храмцов А. Г., Павлов В. А., Нестеренко П. Г., Холодов Г. И.
Назва : Переработка и использование молочной сыворотки : технолог. тетрадь
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 269-271. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-260-00084-6: 1.30 р.
УДК : 637.142.2
ББК : 36.959
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная продукция--молочная сыворотка--молочна сироватка--сливки--вершки--сгущенные концентраты--згущені концентрати--белковые продукты--білкові продукти--молочный сахар--молочний цукор--хлебопекарная промышленность--хлібопекарська промисловість--кондитерские изделия--кондитерські вироби--мороженое--морозиво--кормопроизводство--кормовиробництво
Анотація: Способы переработки молочной сыворотки по безотходной и малоотходной технологиям, использование ее в пищевой промышленности и кормопроизводстве.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:664/Д 79
Автор(и) : Дубцов, Георгий Георгиевич, Сиданова, Муся Юрьевна, Кузнецова, Людмила Семеновна
Назва : Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Мастерство, 2002
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с. 232
ISBN, Ціна 5-294-00010-5: 15.80 грн
УДК : 641.1:664
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Кулінарні вироби-- Якість
Кондитерські вироби-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинарные изделия--кондитерские изделия--показатели качества продукции--показники якості продукції--безопасность пищевых продуктов--безпека харчових продуктів--пищевые добавки--харчові добавки--сахарные кондитерские изделия--цукрові кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--качество кондитерского сырья--якість кондитерської сировини--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--технохимический контроль--технохімічний контроль--хранение кондитерской продукции--зберігання кондитерської продукції
Анотація: Раскрыты основные понятия в области классификации, ассортимента и качества кулинарной и кондитерской продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я723/Г65
Автор(и) : Гончарова, Валентина Николаевна, Голощапова, Екатерина Яковлевна
Назва : Товароведение пищевых продуктов : учебник . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1990
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Серія: Техникум. Государственная торговля
ISBN, Ціна 5-282-00718-5: 0.50 р.
ББК : 36-9я723
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--пищевые продукты--овощи--овочі--рыба--риба--мясо--м'ясо--молоко--кондитерские изделия--кондитерські вироби--вкусовые товары--смакові товари--пищевые концентраты--харчові концентрати
Анотація: Химический состав, товароведная характеристика всех групп товаров.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я723/К84
Автор(и) : Кругляков, Геннадий Николаевич, Круглякова, Галина Витальевна
Назва : Товароведение продовольственных товаров : [учебник]
Вихідні дані : Б.м., 1999
Кільк.характеристики :447 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-241-00013-5: 15.00 грн
ББК : 36-9я723
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--продовольственные товары--плодоовощная продукция--плодоовочева продукція--зерно--кондитерские изделия--кондитерські вироби--вкусовые товары--смакові товари--молочные товары--молочні товари--мясные продукты--м'ясні продукти--рыбные продукты--рибні продукти
Анотація: Вопросы товароведения продовольственных товаров, требования гигиены, санитарии, физиологии питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86/З-91
Автор(и) : Зубченко, Анатолий Васильевич
Назва : Влияние физико-химических процессов на качество кондитерских изделий : [монография]
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 286-291. - Предм. указ.: с. 292-294
Ціна : 3.40 р.
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--свойства кондитерского сырья--властивості кондитерської сировини--физико-химические процессы--фізико-хімічні процеси--производство шоколада--виробництво шоколаду--производство мармелада--виробництво мармеладу--производство карамели--виробництво карамелі--производство конфет--виробництво цукерок--производство печенья--виробництво печіва
Анотація: Сведения по химическому составу и физико-химическим свойствам основного сырья, используемого при производстве кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86/П18
Автор(и) : Парфененко, Валерия Васильевна, Эйнгор, Михаил Беркович, Никифорова, Валентина Николаевна
Назва : Производство кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 203-206
Ціна : 0.70 р.
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--нетрадиционное кондитерское сырье--нетрадиційна кондитерська сировина--молочная сыворотка--молочна сироватка--фруктовое сырье--фруктова сировина--овощное сырье--овочева сировина--соевый белок--соєвий білок--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль--поверхностно-активные вещества--поверхнево-активні речовини--твердые жиры--тверді жири
Анотація: Использование нетрадиционного сырья при производстве кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 81.432.4-923/О-57
Автор(и) : Омельяненко, Юлия Карповна
Назва : Пособие по немецкому языку : учеб. пособие для студентов торгово-экономич. ин-тов
Вихідні дані : Киев: Выща школа, 1988
Кільк.характеристики :182, [2] с
Примітки : Текст: нім., рос.
ISBN, Ціна 5-11-000025-5: 0.35 р.
ББК : 81.432.4-923
Предметні рубрики: Німецька мова
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товарознавство--товароведение--хлібобулочні продукти--хлебобулочные продукти--плодово-овочеві продукти--плодово-овощные продукти--кондитерські вироби--кондитерские изделия--м'ясо-молочні продукти--мясомолочные продукты--рибні продукти--рыбные продукты
Анотація: Учебное пособие предназначается для студентов специальности "Товароведение продовольственных продуктов" торгово-экономических институтов, изучающих немецкий язык.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)