Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кондитерське виробництво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Вартісні чинники регулювання реального сектору економіки України/[за ред. Л. Г. Липіча]. - 2010
2.

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах/Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - 2011
3.

Ройтер И. М. Сырье хлебопекарного, кондитерского и макаронного производств /И. М. Ройтер, А. А. Макаренкова. - 1988
4.

Герасимова И. В. Сырье и материалы кондитерского производства/И. В. Герасимова. - 1977
5.

Драгилев А. И. Оборудование для производства мучных кондитерских изделий/А. И. Драгилев. - 1989
6.

Лурье И. С. Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве/И. С. Лурье, А. И. Шаров. - 2001 // Технохимический контрорль сырья в кондитерском производстве. -Москва:Колос, 2001
7.

Лурье И. С. Технология кондитерского производства/И. С. Лурье. - 1992
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)