Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кондитерське виробництво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.48(477)/В18
Назва : Вартісні чинники регулювання реального сектору економіки України : монографія
Вихідні дані : Луцьк: Волин. нац. ун-т ім. Л. Українки, 2010
Кільк.характеристики :452 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 391-394. - Дод.: с. 395-449
ISBN, Ціна 978-966-600-529-1: 105.00 грн
УДК : 338.48(477)
ББК : 65.9(4УКР)20
Предметні рубрики: Економіка --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Особливості, закономірності й перспективи розвитку реального сектору економіки України.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-14
Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П.
Назва : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :831, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818
ISBN, Ціна 978-611-01-0208-7: 117.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.69/.71/Р 65
Автор(и) : Ройтер, Исаак Менашевич, Макаренкова А. А.
Назва : Сырье хлебопекарного, кондитерского и макаронного производств : справочник
Вихідні дані : К.: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :208 с
Примітки : Библиогр.: с. 201. - Предм. указ.: с. 202-203
ISBN, Ціна 5-337-00035-7: 1.30 р.
УДК : 664.69/.71
ББК : 36-1Я2
Анотація: Приведены химический состав, физические, биологические и реологические свойства сырья, требования стандартов к его качеству.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.15/Г37
Автор(и) : Герасимова, Ирина Васильевна
Назва : Сырье и материалы кондитерского производства : учебник для сред. проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1977
Кільк.характеристики :145 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 144
Ціна : 0.24 р.
УДК : 664.15
ББК : 36.86я772
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерське виробництво
Анотація: [Охарактеризованы все виды сырья и материалов, применяемых в кондитерском производстве]
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86я722/Д72
Автор(и) : Драгилев, Абрам Иосифович
Назва : Оборудование для производства мучных кондитерских изделий : учебник для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :320 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Прил.: с. 317. - Лит.: с. 318
ISBN, Ціна 5-10-000867-9: 0.80 р.
ББК : 36.86я722
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство кондитерских изделий--виробництво кондитерських виробів--мучные кондитерские изделия--кондитерское производство--кондитерське виробництво--кондитерское оборудование--кондитерське обладання
Анотація: Рассмотрено оборудование для приема, хранения, транспортирования и подготовки сырья и полуфабрикатов для производства мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.14+664.68:658/Л 86-802352
Автор(и) : Лурье, Иосиф Саулович, Шаров, Александр Иосифович
Назва : Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве : справочник
Вихідні дані : Москва: Колос
Кільк.характеристики :352 с.: рис., табл.
Місце публікування : Технохимический контрорль сырья в кондитерском производстве. - Москва: Колос, 2001
Примітки : Предм. указ.: с. 340-342. - Лит.: с. 343
УДК : 664.14+664.68:658.562
ББК : 36.86я2
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Сировина-- Контроль
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--кондитерське виробництво--кондитерское производство--технохімічний контроль--технохимический контроль
Анотація: Изложены данные по классификации сырье, правилам его хранения, требованиям, предъявляемым к качеству; описаны методы контроля качества от отбора проб для анализа выполнения физико-химических исследований.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.143/.149+664./Л 86-227753
Автор(и) : Лурье, Иосиф Саулович
Назва : Технология кондитерского производства : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1992
Кільк.характеристики :399 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 396
ISBN, Ціна 5-10-001443-1: 5.00 крб
УДК : 664.143/.149+664.68+663.91(075)
ББК : 36.84
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерське виробництво--кондитерська сировина--кондитерское сырье--кондитерские материалы--кондитерські матеріали--карамель--конфеты--цукерки--производство ириса--виробництво ірису--шоколад--какао-порошок--мармеладные изделия--мармеладні вироби--пастила--драже--халва--расчет кондитерских рецептур--розрахунок кондитерських рецептур
Анотація: Изложены состав сырья и материалов, описано производство основных кондитерских изделий, приведены расчет рецептур и учет сырья.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)