Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=консервування м'яса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631/Н32
Автор(и) : Молоцький, Михайло Якович, Денисенко, Олексій Григорович, Юрчишин , Володимир Васильович, Семчик В. І.
Назва : Настільна книга сільського господаря (фермера)
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1993
Кільк.характеристики :462 с
Примітки : Рек. покажч.: с. 455-458. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-337-01404-8: 600.00 крб
УДК : 631
ББК : 4
Предметні рубрики: Сільське господарство-- Фермерське господарство
Географіч. рубрики:
Анотація: Практичні поради з організаційних, правових, фінансових, технологічних питань створення селянського (фермерського) господарства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:616.98/Д19
Автор(и) : Даньшина, Мария Степановна, Даньшин, Николай Сергеевич, Дик, Эмма Николаевна
Назва : Что следует знать о мясе . -2-е изд., доп.
Вихідні дані : Кишинев: Штиинца, 1989
Кільк.характеристики :142 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 139-140
ISBN, Ціна 5-376-00221-7: 0.30 р.
УДК : 619:616.98 + 637.5
ББК : 48.73 + 36.92
Предметні рубрики: Ветеринарія
М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): структура м'яса--структура мяса--класифікація м'яса--классификация мяса--хімічний склад м'яса--химический состав мяса--зберігання м'яса--хранение мяса--консервування м'яса--консервирование мяса--ветеринарно-санітарна експертиза--ветеринарно-санитарная экспертиза--хвороби тварини і людини--болезни животных и человека
Анотація: Свойства мяса, инфекционные и инвазионные заболевания животных, передающиеся человеку.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8/.9/Е26
Автор(и) : Евстигнеев, Геннадий Михайлович, Хенкин, Джан Иосифович
Назва : Настольная книга по домашнему консервированию
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-337-00411-5: 8.00 грн
УДК : 664.8/.9
ББК : 36.91я2
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--фруктовые консервы--фруктові консерви--фруктовые консервы для диабетиков--фруктові консерви для діабетиків--овощные натуральные консервы--овочеві натуральні консерви--овощи соленые--овочі солені--овощи квашеные--овочі квашені--фрукты моченые--фрукти мочені--сушка плодов--сушіння плодів--кисломолочные консервы--кисломолочні консерви--консервирование мяса--консервування м'яса
Анотація: Описаны способы консервирования фруктов, ягод, овощей, мяса, молока, а также рецептура приготовления консервов из них в домашних условиях.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8/.9(075.8)/Т38
Автор(и) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Євстигнєєв, Геннадій Михайлович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна
Назва : Технологія домашнього консервування . -7-ме вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :153 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 145. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-335-01252-8: 320.00 крб
УДК : 664.8/.9(075.8)
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві маринади--мочіння фруктів--мочіння овочів--овочеві консерви--компоти ягідні--компоти фруктові--фруктові маринади--фрукти у фруктовому соку--варення--сиропи--фруктові консерви для діабетиків--фруктові соки--ягідні соки--фруктові кваси--консервування грибів--консервування м'яса--м'ясні кулінарні вироби--овочеві консерви--туршії--рибні продукти
Анотація: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.513/Ж74
Автор(и) : Житенко, Петр Васильевич
Назва : Технология продуктов убоя животных : учебник
Вихідні дані : Москва: Колос, 1984
Кільк.характеристики :237 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.513
ББК : 36.92
Предметні рубрики: М'ясне виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--обработка мяса--обробка м'яса--состав мяса--склад м'яса--оценка мяса--оцінка м'яса--консервирование мяса--консервування м'яса--хранение мяса--зберігання м'яса
Анотація: Рассмотрены вопросы транспортировки убойных животных, порядок приема их, первичной переработки, ветеринарно-санитарная оценка мяса.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)