Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=консервы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-44 
1.

Барабанщиков Н. В. Молочное дело/Н. В. Барабанщиков. - 1990
2.

Васюкова Г. Т. Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності/Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - 2011
3.

Вербицкий С. Б. Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность/С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 7.-С.42-43
4.

Все о домашнем консервировании/[сост. Т. П. Тарасова]. - 1999
5.

Гореньков Э. С. Технология консервирования/Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. - 1987
6.

Гришин М. А. Производство молочных консервов/М. А. Гришин, Ф. С. Соколов. - 1982
7.

Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов/[худож. оформ. В. И. Барыбы ; отв. за вып. В. А. Сучек]. - 1993
8.

Домашнее консервирование/[ред. С. Раделов]. - 2011
9.

Дубовис Г. А. Украинская кухня/Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2006
10.

Евстигнеев Г. М. Настольная книга по домашнему консервированию/Г. М. Евстигнеев, Д. Ж. Хенкин. - 1989
11.

Жук Ю. Т. Консервирование и хранение грибов. Биохимические основы/Ю. Т. Жук. - 1982
12.

Журавская Н. К. Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов/Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - 1985
13.

Консервирование/[сост. С. И. Литвиненко]. - 2001
14.

Консервы и концентраты для детского питания/[Е. Т. Дмитриева и др.] ; под ред. А. Н. Самсоновой. - 1985
15.

Крусь Г. Н. Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности/Г. Н. Крусь, В. Г. Тиняков, Ю. Ф. Фофанов ; под общ. ред. В. Д. Суркова. - 1986
16.

Кугенєв П. В. Молочна справа/П. В. Кугенєв. - 1977
17.

Ландовска А.В. Салаты. 800 лучших рецептов мировой кухни/А. В. Ландовска ; пер. с укр. Н. Е. Косаковской. - 2006
18.

Лунгрен В. Г. Производство молочных консервов/В. Г. Лунгрен. - 1981
19.

Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи/О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В.. - 2010
20.

Мыскин М. М. Технология переработки плодов, ягод и овощей/М. М. Мыскин, С. В. Иванов. - 1986
 1-20    21-40   41-44 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)