Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=консервы для диетического питания<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8(075)/Г 68
Автор(и) : Гореньков, Эдуард Семенович, Горенькова, Алла Николаевна, Усачева, Галина Григорьевна
Назва : Технология консервирования : учеб. для сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 346. - Предм. указ.: с. 347-348
Ціна : 1.10 р.
УДК : 664.8(075)
ББК : 36.96
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Фрукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--сушеные фрукты--сушені фрукти--сушеные овощи--сушені овочі--овощные закусочные консервы--овочеві закусочні консерви--овощные натуральные консервы--овочеві натуральні консерви--плодовые маринады--плодові маринади--грибы маринованные--гриби мариновані--томатные продукты--томатні продукти--овощные соки--овочеві соки--овощные напитки--овочеві напої--консервы для детского питания--консерви для дитячого харчування--консервы для диетического питания--консерви для дієтичного харчування--квашеные овощи--квашені овочі--отходы производства консервов--відходи виробництва консервів
Анотація: Освещены технологические процессы производства консервов из плодов и овощей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.9:637.521.23/О-65
Автор(и) : Орешкин, Евгений Федорович, Кроха, Юрий Андреевич, Устинова, Александра Васильевна
Назва : Консервированные мясопродукты
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :216 с.: ил., рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Прил.: с. 208-213. - Лит.: с. 214-215
Ціна : 0.95 р.
УДК : 664.9:637.521.23
ББК : 36.962
Предметні рубрики: М'ясні консерви-- Сировина-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные консервы--методы консервирования--методи консервування--стерилизованные консервы--стерилізовані консерви--пастеризованные консервы--пастеризовані консерви--консервы для детского питания--консерви для дитячого харчування--консервы для диетического питания--консерви для дієтичного харчування--мясные школьные завтраки--м'ясні шкільні сніданки--тара для консервов--тара для консервів
Анотація: Приведена технология отдельных видов консервов - стерилизованных, пастеризованных и мясных продуктов для детского питания.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)