Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=контроль якості<.>
Загальна кількість знайдених документів : 36
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-36 
1.

Meredith J. R. The management of operations/Jack R. Meredith. - 1992
2.

Антонюк О. Р. Методологія та організація процесу виконання аудиторських послуг/Антонюк Олена Ростиславівна ; [наук. консультант Л. В. Чижевська]. - 2019
3.

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2007
4.

Батутіна А. П. Експертиза товарів/А. П. Батутіна, І. В. Ємченко. - 2003
5.

Бердичевский Е. Г. Смазочно-охлаждающие технологические средства для обработки материалов/Е. Г. Бердичевский. - 1984
6.

Борецкая Е. Я. Технология изготовления мужской верхней одежды/Е. Я. Борецкая. - 1990
7.

Борисов Ю. С. Организация ремонта и технического обслуживания оборудования/Ю. С. Борисов. - 1978
8.

Від контролю до культури якості: перезавантаження процесів забезпечення якості в українській вищій школі/Темпус-проект 516935-Тempus-1-2011-1-FITEMPUS-SMGR, "Towards Frust in Quality Assurance Sustems". - 2014
9.

Гаєвський О. А. Координація зварювальних робіт/О. А. Гаєвський, В. О. Гаєвський. - 2017
10.

Гевко І.Б. Операційний менеджмент/І. Б. Гевко. - 2005
11.

Грущук С. М. Контроль якості медичної допомоги в благодійній організації "лікарняна каса Житомирської області"/С. М. Грущук // Магістр медсестринства. -Житомир:Житомир. ін-т медсестринства, 2009,N N 1 (2).-С.80-85
12.

Гуров В. Э. Организация производства высококачественных мужских костюмов (Опыт работы МПТШО "Большевичка")/В. Э. Гуров, О. В. Исаева, Б. С. Сакулин. - 1989
13.

Дичковський М. Г. Технологічна оснастка. Курс лекцій./М. Г. Дичковський. - 2008
14.

Дрозач М. Впровадження системи підтвердження кваліфікації за результатами неформального професійного навчання в Україні: сучасні проблеми та механізми реалізації/М. Дрозач, Н. Паршина, Н. Стульпінас // Україна: аспекти праці. -К.:Праця, 2016,N N 3/4.-С.55-59
15.

Дюк В. Обработка данных на ПК в примерах/Вячеслав Дюк ; [ред.: В. Усманов, К. Крайн]. - 1997
16.

Исикава К. Японские методы управления качеством/Исикава Каору ; сокр. пер. с англ. А. А. Молчанова, Л. И. Павлова ; науч. ред. и предисл. А. В. Гличева. - 1988
17.

Кузнецова Л. С. Технология и организация производства кондитерских изделий/Л. С. Кузнецова, М. Ю. Сиданова. - 2009
18.

Лисенко В. П. Інформаційне забезпечення контролю якості ентомофагів/В. П. Лисенко, І. С. Чернова // Вісник аграрної науки. -К.:Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2017,N N 1.-С.48-51
19.

Лубченко О. Е. Якість аудиторських послуг, що надаються суб'єктам зовнішньоекономічної діяльності/О. Е. Лубченко // Статистика України. -К.:Інформ.-вид. центр Держкомстату України, 2017,N N 2.-С.79-89
20.

Макота О. І. Метрологія, стандартизація, сертифікація та акредитація/О. І. Макота, Л. П. Олійник, З. М. Комеренська. - 2019
 1-20    21-36 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)