Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=контроль якості м'ясопродуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.521:641.5/С 74
Автор(и) : Гутник, Борис Ефимович, Генералов, Николай Федорович, Юрина, Валентина Федоровна, Шигаева, Нина Константиновна
Назва : Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :344 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 339-340. - Предм. указ.: с. 341-342. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.40 р.
УДК : 637.521:641.5
ББК : 36.92
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--мясные субпродукты--м'ясні субпродукти--пищевые животные жиры--харчові тваринні жири--пищевое сырье--харчова сировина--крупнокусковые мясные полуфабрикаты--великокускові м'ясні напівфабрикати--мясокостные полуфабрикаты--м'ясокісткові напівфабрикати--бескостные полуфабрикаты--безкісткові напівфабрикати--рубленые полуфабрикаты--рублені напівфабрикати--контроль качества мясопродуктов--контроль якості м'ясопродуктів
Анотація: Характеристика, основные требования к сырью, материалу, используемым в производстве мяса и мясопродуктов, рецептура, требования к готовой продукции.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)