Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=конфітюр<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/З-80
Назва : Золота енциклопедія домашнього консервування
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2011
Кільк.характеристики :399, [1] с.: кольор. мал.
Примітки : Дод.: с. 364-372
ISBN, Ціна 978-966-481-484-0: 72.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Домашнє консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендації та поради з домашнього консервування плодів та овочів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.854+641.4/К73
Автор(и) : Котоусова, Антонина Митрофановна, Котоусов, Николай Георгиевич
Назва : Вяленые фрукты и овощи . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :141 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 140
ISBN, Ціна 5-260-00208: 0.70 р.
УДК : 664.854+641.4
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--соки--плодово-ягодное пюре--плодово-ягідне пюре--джем--варенье--варення--цукаты--цукати--конфитюр--конфітюр--желе--сиропы--сиропи--компоты--компоти
Анотація: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)