Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=копчение<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Енциклопедія консервування/[упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - 2005
2.

Янчева М.О. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів/М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - 2009
3.

Васюкова Г. Т. Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності/Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - 2011
4.

Шамрай В. Л. Технология рыбных продуктов/В. Л. Шамрай. - 1975
5.

Ребронн Э. Рыба домашнего копчения/Э. Ребронн, Ф. Рутковски ; под ред. А. В. Гудовича ; пер. с нем. и с предисл. Ю. Н. Солдатенкова. - 1989
6.

Мясной бизнес - 2018г.,N 2 (Введено оглавление)
7.

Чернов А. Clean Smoke - чистое копчение, высокое качество и экологические преимущества/А. Чернов // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 2.-С.26-29
8.

Современная энциклопедия домашнего консервирования/[сост. Т. П. Тарасова]. - 2001
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)