Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=копчение<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.951.3/Р31
Автор(и) : Ребронн, Эдмунд, Рутковски, Франц
Назва : Рыба домашнего копчения
Паралельн. назви :Das Rauchern von Fischen
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :128, [4] л. ил с.: рис., фото.цв.
ISBN, Ціна 5-10-001268-4: 0.60 р.
УДК : 664.951.3
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Рибні страви-- Копченості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): самодельные коптильни--саморобні коптильні--коптильные установки--коптильні установки--горячее копчение--гаряче копчення--холодное копчение--холодне копчення--горячевлажное копчение угрей--гарячовологе копчення вугрів--копчение лососевых рыб--копчення лососевих риб--рыба на гриле--риба на грилі
Анотація: Приводятся различные способы копчения пресноводной и морской рыбы в коптильных цехах и в домашних условиях.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Чернов, Александр
Назва : Clean Smoke - чистое копчение, высокое качество и экологические преимущества
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 2. - С. 26-29: фот. цв. (Шифр mjab/2018/2)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Копченості
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безопасные копченые продукты--безпечні копчені продукти--ингредиенты процесса копчения--інгредієнти процессу копчення--чистое копчение--чисте копчення
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.42/.44/С56
Назва : Современная энциклопедия домашнего консервирования
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2001
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-548-253-X: 7.50 грн
УДК : 641.42/.44
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--методы консервирования--методи консервування--овощные консервы--овочеві консерви--плодово-ягодные заготовки--плодово-ягідні заготовки--солонина--шпиг--сало--вареная колбаса--варена ковбаса--украинская домашняя колбаса--українська домашня ковбаса--копчение мясных продуктов--копчення м'ясних продуктів--копчение рыбы--копчення риби--сырокопченые колбасы--сирокопчені ковбаси--кровяная колбаса--кров'яна ковбаса
Анотація: Рекомендации по всем видам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, а также способы хранения мясных и рыбных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.951/Ш19
Автор(и) : Шамрай, Вячеслав Львович
Назва : Технология рыбных продуктов : учебник для курсантов мореход. училищ и учащ. техникумов
Вихідні дані : М.: Пищевая пром-сть, 1975
Кільк.характеристики :172 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 168
Ціна : 0.38 р.
УДК : 664.951
ББК : 36.94я723
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевая ценность рыб--харчова цінність риби--заготовка живой рыбы--заготівля живої риби--замораживание рыбы--заморожування риби--посол рыбы--соління риби--консервирование икры--консервування ікри--сушка рыбы--сушіння риби--вяление рыбы--в'яленя риби--копчение рыбы--коптіння риби--рыбные консервы--рибні консерви--кормовая мука--кормова мука--рыбный клей--рибний клей--жемчужный пат--перловий пат--медицинский жир--медичний жир--рыбные витаминные препараты--рибні вітамінні препарати--ракообразные--ракоподібні--моллюски--молюски
Анотація: [Технологические особенности и пищевые достоинства рыбных продуктов и водного сырья, условия сохранения его качества и рациональные схемы переработки].
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075.8)/Я 66
Автор(и) : Янчева, Марина Олександрівна, Пешук Л.В., Дроменко О.Б.
Назва : Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: табл.
Примітки : Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303
ISBN, Ціна 978-966-364-765-4: 057.50 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів
Географіч. рубрики:
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Е64
Назва : Енциклопедія консервування
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :480 с
Серія: Домашня бібліотека
ISBN, Ціна 966-03-3172-X: 011.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(075.8)/В 20
Автор(и) : Васюкова, Ганна Тимофіївна, Ющенко, Людмила Петрівна
Назва : Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2011
Кільк.характеристики :95, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 89-95
ISBN, Ціна 978-966-351-346-1: 22.00 грн
УДК : 641.5(075.8)
ББК : 36.94я73
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 2
Цікаві статті :
Бондарська О. Зовнішня торгівля продукцією свинарства: погляд аналітика/ О. Бондарська (стр.18)
Коваленко О. В. Экспорт мяса: положительные тенденции/ О. В. Коваленко, С. Б. ВербицкийА. П. Лысенко (стр.20-24)
Чернов А. Clean Smoke - чистое копчение, высокое качество и экологические преимущества/ А. Чернов (стр.26-29)
Шевченко І. І. Стабілізація забарвлення шинкових виробів/ І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова (стр.34-38)
Цікаві статті :
Знайти схожі


 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)