Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=корейская кухня<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/М 80
Автор(и) : Моррис, Салли, Сюнь Де-Та
Назва : Практическая энциклопедия азиатской кухни . -[3-е изд.]
Вихідні дані : Челябинск: Аркаим, 2008
Кільк.характеристики :256 с.: цв.ил.
Примітки : Бібліогр.: с. 250-256
ISBN, Ціна 978-5-8029-2254-5: 751.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції -- Народи світу
Географіч. рубрики:
Анотація: [Книга содержит все, что вы хотели знать об азиатской кухне, - от основных сведений о множестве разнообразных продуктов до подлинных рецептов со всенх концов Азии.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997(3)/Н74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович, Сопина, Лидия Николаевна
Назва : Зарубежная кухня : практ. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1990
Кільк.характеристики :288 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-06-000958-0: 2.50 р.
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Дана краткая характеристика национальных кухонь зарубежных стран, изложена технология их приготовления и рецептура.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П99
Назва : 50 000 лучших кулинарных рецептов
Вихідні дані : Минск: Харвест, 2004
Кільк.характеристики :416 с.: цв. ил., рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 985-13-2359-4: 32.90 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції-- Народи світу
Географіч. рубрики:
Анотація: Особенности национальных кухонь различных стран мира, характерные приемы приготовления пищи, рецептура наиболее популярных и вкусных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)