Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=креми<.>
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-21 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 665.5(075.8)/П 31
Автор(и) : Пешук, Людмила Василівна, Бавіка Л.І., Демідов І.М.
Назва : Технологія парфумерно-косметичних продуктів : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2007
Кільк.характеристики :376 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Літ.: с. 337-340.- Предм. покажч.: с. 341-346. - Дод.: с. 347
ISBN, Ціна 978-966-364-484-4: 60.00, 71.00, 35.00, грн
УДК : 665.5(075.8)
ББК : 35.68-4я73
Предметні рубрики: Парфумерні вироби-- Технології виготовлення
Географіч. рубрики:
Анотація: Класифікація, номенклатура, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Т38
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2009
Кільк.характеристики :464 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.460-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 065.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Сировина-- Властивості
Хлібні вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2009
Кільк.характеристики :573, [3] с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573
ISBN, Ціна 978-966-969-38-6-0: 75.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Напівфабрикати-- Приготування
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619(075.8)/В 23
Автор(и) : Ващекин, Егор Павлович, Моловастый К. С.
Назва : Ветеринарная рецептура : учеб. пособие
Вихідні дані : С.Пб.; М.; Краснодар: Лань, 2010
Кільк.характеристики :240 с.: табл.
Серія: Учебники для вузов. Специальная литература
Примітки : Л-ра: с. 234-235
ISBN, Ціна 978-5-8114-1040-8: 211.00 грн
УДК : 619(075.8)
ББК : 48.0я73
Предметні рубрики: Ветеринарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Правила оформления рецептов на лекарственные средства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олександр Іванович, Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Назва : Домашні кондитерські вироби
Вихідні дані : К.: Кондор, 2011
Кільк.характеристики :249, [3] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 246-249
ISBN, Ціна 978-966-351-336-2: 48.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/С56
Назва : Современная энциклопедия приготовления тортов
Вихідні дані : Донецк: ПКФ "БАО", 2001
Кільк.характеристики :384 с
ISBN, Ціна 966-548-220-3: 7.50 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992.2я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Торти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): принадлежности кондитера--приладдя кондитера--приготовление теста--приготування тіста--кремы--креми--глазури--глазурі--кондитерские изделия--кондитерські вироби--желе--домашние конфеты--домашні цукерки--суфле--соусы--соуси--пудинги--компоты--компоти--кисели--киселі--коктейли--коктейлі--пунши--пунші--мороженое--морозиво
Анотація: Книга содержит рекомендации по подбору и обработке исходных продуктов, а также всевозможные рецепты тортов, пирожных, кексов, рулетов, десертных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Д79
Автор(и) : Дубовис, Григорий Александрович
Назва : Украинская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посібник . -Вид. 2-е, переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2015
Кільк.характеристики :540 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 160.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво хліба--вихід хліба--зберігання хліба--транспортування хліба--якість хліба--борошняні кондитерські вироби--напівфабрикати борошняних кондитерських виробів--креми кондитерські--оздоблення напівфабрикатів--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--якість кондитрської продукції--організація праці кондитера
Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Ольга Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :538, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 215.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлібобулочна сировина--харчова цінність хліба--види хлібобулочних виробів--приготування хліба--тісто--оброблення тіста--випікання хліба--зберігання хліба--вихід хліба--якість хліба--хвороби хліба--дефекти хліба--цукристі заготовки--кондитерські креми--замішування тіста--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--праця кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Кукуєва О. М.
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва]
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :496, [2] с.: іл., табл.
Колективи : Полтавський університет економіки і торгівлі
Примітки : Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496
ISBN, Ціна 978-617-7278-31-2: 240.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): борошняні кондитерські вироби--харчова цінність харчових продуктів--сировина кондитерського виробництва--кондитерський інвентар--цукристі напівфабрикати--креми--замішування тіста--дріжджове тісто--хімічні розпушувачі--виготовлення тістечок--виготовлення тортів
Анотація: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Т31
Автор(и) : Талейсник, Михаил Александрович, Аксенова, Лариса Михайловна, Бернштейн, Татьяна Сауловна
Назва : Технология мучных кондитерских изделий : учеб. пособие для сред. проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :224 с.: граф., рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 222
Ціна : 0.80 р.
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я722
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--песочные полуфабрикаты--пісочні напівфабрикати--бисквиты--бісквіти--вафельное тесто--вафельне тісто--сахарные полуфабрикаты--цукрові напівфабрикати--глазури--глазурі--кремы--креми--пирожные--тістечка--торты--торти--кексы--кекси--ромовые бабы--ромові баби--рулеты--рулети--пряники--рецептура мучных кондитерских изделий--рецептура борошняних кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены технологические схемы производства различных видов мучных кондитерских изделий.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 687.53:620.2(075)/Х15
Автор(и) : Хайдарова, Жанна Петрівна
Назва : Перукарська справа : матеріалознавство : [підручник]
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2018
Кільк.характеристики :204, [2] с.: іл., табл.
Колективи : Державний професійний навчальний заклад "Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну"
Примітки : Літ.: с. 203-204
ISBN, Ціна 978-966-2678-57-4: 135.00 грн
УДК : 687.53:620.2(075)
ББК : 38.937 + 30.3
Предметні рубрики: Перукарська справа-- Матеріалознавство-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розвиток парфюмерії--розвиток косметики--дезінфікуючі речовини--кровоспинні речовини--косметичні креми--лосьйони--мило--парфуми--одеколони--туалетна вода--миючі речовини--засоби догляду за шкірою--засоби догляду за волоссям--фарби для волосся--декоративна косметика
Анотація: Матеріалознавство для перукарів: історія розвитку парфумерії й косметики, вихідна сировина для парфумерно-косметичних товарів, дезінфікуючі та кровоспинні речовини.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 665.5(075.8)/П31
Автор(и) : Пешук, Людмила Василівна, Бавіка Л. І., Демідов І. М.
Назва : Технологія парфумерно-косметичних продуктів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Центр учб. літ., 2018
Кільк.характеристики :371, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Скор.: с. 323. - Глосарій: с. 324-340. - Предм. покажч.: с. 341-346. - Дод.: с. 347-368
ISBN, Ціна 978-966-364-484-4: 175.00 грн
УДК : 665.5(075.8)
ББК : 35.68я73 + 35.785я73
Предметні рубрики: Парфумерно-косметична промисловість-- Вироби-- Рецептура-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сприйняття запахів--сировина парфумерного виробництва--виробництво парфумерних виробів--асортимент парфумерних виробів--косметичне виробництво--лосьйони--креми косметичні--засоби для гоління--догляд за волоссям--догляд за зубами--декоративна косметика--упаковка--маркування--туалетне мило--духмяні речовини--фірми-виробники парфумерних товарів
Анотація: Класифікація, номенклатура, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила, вимоги до їх якості; принципи та особливості складання рецептур.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Д 66
Назва : Домашнее приготовление тортов, пирожных, печенья, пряников, пирогов
Вихідні дані : Киев: Орион, 1996
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-9591-3: 5.20 грн
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--мучные кондитерские изделия--кухонный инвентарь--кухонний інвентар--кремы--креми--сахаристые заготовки--цукристі заготовки--украшение мучных изделий--оздоблення борошняних виробів--изделия из дрожжевого теста--вироби із дріжджового тіста--изделия из пресного теста--вироби із прісного тіста--изделия из песочного теста--вироби із пісочного тіста--заварное тесто--заварне тісто--сдобное тесто--здобне тісто
Анотація: Приводятся рецепты приготовления мучных кондитерских изделий; рецепты на приготовление заготовок к этим изделиям, их обработка и хранение.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Д66
Назва : Домашнее печенье и десерты
Вихідні дані : Киев: Знание Украины, 1992
Кільк.характеристики :208 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7770-0566-7: 70.00, 70.00 крб., 2200.00 крб., крб
УДК : 641.85
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Борошняні вироби-- Рецепти
Домашня кулінарія-- Десерти-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--мучные изделия--десерты--бутерброды--бутерброди--пироги--печенье--печиво--торты--торти--пудинги--мороженое--морозиво--кремы--креми--напитки--напої
Анотація: Справочник представляет свыше 400 популярных и простых в домашнем приготовлении рецептов кондитерских изделий, напитков, десертов.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56/П22
Автор(и) : Пашук, Зинаида Николаевна, Дубинина, Светлана Васильевна
Назва : Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия
Вихідні дані : Минск: Вышэйш. шк., 1993
Кільк.характеристики :256 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-255
ISBN, Ціна 5-339-00867-3: 1200.00 крб
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Борошняні кондитерські вироби-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--мучные кондитерские изделия--рецептура--кулинарные термины--кулінарні терміни--хлебные кондитерские изделия--хлібні кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--дрожжевое тесто--дріжджове тісто--бездрожжевое тесто--бездріжджове тісто--выпеченные полуфабрикаты--випечені напівфабрикати--кремы--креми--диетические изделия--дієтичні вироби--діабетична випічка--диабетическая выпечка
Анотація: Содержатся интересные сведения о технологии приготовления и ассортименте выпечных изделий, приведены рецепты диетических блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/С47
Назва : Сладкие блюда
Вихідні дані : Киев: Орион, 1993
Кільк.характеристики :352 с.: рис., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-7707-3462-0: 51000.00 крб
УДК : 641.85
ББК : 36.992.2
Предметні рубрики: Солодкі страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): солодкі страви--сладкие блюда--кремы--креми--пудинги--кисели--киселі--желе--суфле--мороженое--морозиво--торты--торти--пирожные--тістечка--печенье--печиво--пироги--рулеты--рулети--струдли--струдлі--медовики--пампушки--пирожки--пиріжки--кулебяки--бабки--кексы--кекси--мазурки--булки--коржики--бабы--баби--сухари--сухарі--бублики--шарлотки--блины--млинці
Анотація: Рецепты, технология приготовления и техника выпекания и украшения более 500 видов сладкого печенья и различных видов сладких блюд.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Т 61
Назва : Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей
Вихідні дані : Донецк: БАО, 1997
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966548-070-7: 4.00 грн
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--приготовление теста--приготування тіста--кремы--креми--глазури--поливи--торты--торти--десерты--десерти--вафли--вафлі--печенье--печиво--кексы--кекси--рулеты--рулети--пряники
Анотація: Книга содержит рекомендации по выбору и обработке исходных продуктов, а также рецепты выпечки разнообразных мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.991/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олексій Іванович, Селезньов, Віктор Кіндратович
Назва : Домашні кондитерські вироби . -2-ге вид., стер.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :237 с.: кол. іл., рис.
Примітки : Дод.: с. 232-234
ISBN, Ціна 5-335-01244-7: 7000.00 грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухонний посуд, інвентар--сировина для кондитерських виробів--вироби із дріжджового тіста--вироби із листкового тіста--торти--цукристі напівфабрикати--жельовані фрукти--марципан--креми--морозиво--парфе--пудинги--варення--діабетичні кондитерські вироби--оформлення кондитерських виробів
Анотація: Наведені різноманітні рецепти кондитерських виробів - від найпростіших і дешевих до складних, вигадливих.
Примірники : всього : ВВ(5)
Вільні : ВВ(5)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/Ж68
Автор(и) : Жигалова, Ирина Владимировна
Назва : Домашняя выпечка
Вихідні дані : Ташкент: Мехнат, 1993
Кільк.характеристики :349 с.: цв. ил.
Примітки : Лит.: с. 338
ISBN, Ціна 5-8244-0640-5: 40000.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--дрожжевое тесто--дріжджове тісто--слоеное тесто--листкове тісто--песочное тесто--пісочне тісто--вафельное тесто--вафельне тісто--бисквитное тесто--бісквітне тісто--белковое тесто--білкове тісто--торты--торти--украинская выпечка--українська випічка--кремы--креми
Анотація: Разнообразные рецепты из дрожжевого, слоеного, песочного, бисквитного и других видов теста.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-20    21-21 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)