Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кров тварин<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.91/94(083)/Т 41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Ясевич, Анатолий Наумович
Назва : Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия
Вихідні дані : К.: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 155-156
Ціна : 1.20 р.
УДК : 664.91/94(083)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: М'ясне виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--м'ясо--субпродукты--субпродукти--кровь животных--кров тварин--колбасные изделия--ковбасні вироби--свинные продукты--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--мясные паштеты--м'ясні паштети--мясные бульоны--м'ясні бульйони--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--фасованное мясо--фасоване м'ясо--быстрозамороженные мясные готовые блюда--швидкозаморожені м'ясні готові страви--технология фрикаделек--технологія фрикадельок--детское питание на мясной основе--дитяче харчування на м'ясній основі
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 591.1(075.8)/Ф50
Автор(и) : Науменко В. В., Дячинський А. С., Демченко В. Ю., Дерев'янко І. Д.
Назва : Фізіологія сільськогосподарських тварин. Практикум . -3-тє вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2016
Кільк.характеристики :261, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 254
ISBN, Ціна 978-966-364-968-9: 133.60 грн
УДК : 591.1(075.8)
ББК : 45.27я73
Предметні рубрики: Сільськогосподарські тварини-- Фізіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фізіологічний експеримент--физиологический эксперимент--травлення тварин--пищеварение животных--кров тварин--кровь животных--фізіологія серця--физиология сердца--кровообіг--кровообращение--дихання--дыхание--обмін речовин--обмен веществ--фізіологія виділення--физиология выделения--внутрішня секреція--внутренняя секреция--розмноження--размножение--лактація--лактация--фізіологія м'язів--физиология мышц--фізіологія центральної нервової системи--физиология центральной нервной системы--вища нервова діяльність--высшая нервная деятельность--зоровий аналізатор--зрительный анализатор--слуховий аналізатор--слуховой анализатор--нюховий аналізатор--обонятельный анализатор--шкірний аналізатор--кожный анализатор--аналізатор рівноваги--анализатор равновесия--аналізатор смаку--анализатор вкуса
Анотація: Методики проведення дослідів з вивчення фізіологічних процесів тварин, хірургічних операцій, які роблять при підготовці тварин до експериментів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)