Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=крохмаль<.>
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 12
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Задорожний, Іван Михайлович, Пономарьов, Петро Хомович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів : підруч. . -4-те вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2007
Кільк.характеристики :600 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 595-599
ISBN, Ціна 978-966-7035-86-0: 78.00, 84.50, грн
УДК : 338.439(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво
Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1(075)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова, Тетяна Михайлівна
Назва : Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів : підруч. . -2-ге вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :616 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Львівська комерційна академія
Примітки : Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594
ISBN, Ціна 978-966-364-694-7: 100.00, 119.00, 60.00, грн
УДК : 664.1(075)
ББК : 36.84я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 54(075)/Х-46
Автор(и) : Сухан, Василь Васильович, Табенська, Тетяна Воломирівна, Капустян, Аза Йосипівна, Горлач, Валерій Федорович
Назва : Хімія : посібник для вступників до вузів
Вихідні дані : К.: Либідь, 1993
Кільк.характеристики :408 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 397. - Предм. покажч.: с. 398-402
ISBN, Ціна 5-325-00138-8: 220.00 крб
УДК : 54(075)
ББК : 24я73
Предметні рубрики: Хімія
Анотація: Емпіричні та теоретичні дані, що висвітлюють всі питання програми з хімії для вступників до вузів.
Примірники : всього : ФОНД(2), АБ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ФОНД(2), АБ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 24я729/Х-46
Автор(и) : Сухан, Василь Васильович, Табенська, Тетяна Володимирівна, Капустян, Аза Йосипівна, Горлач, Валерій Федорович
Назва : Хімія : посібник для вступників . -3-тє вид.
Вихідні дані : К.: Либідь, 1996
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 439. - Предм. покажч.: с. 440-442
ISBN, Ціна 5-325-00832-3: 3.50 грн
ББК : 24я729
Предметні рубрики: Хімія
Анотація: Основні питання загальної, неорганічної та органічної хімії.
Примірники : всього : ФОНД(3), ЧЗ(3)
Вільні : ФОНД(3), ЧЗ(3)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 24.2/Д 81
Автор(и) : Дудкин, Мар Сергеевич
Назва : Введение в химию углеводов : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1976
Кільк.характеристики :176 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 174
Ціна : 0.33 р.
ББК : 24.2
Предметні рубрики: Вуглеводні-- Органічна хімія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): моносахариды--моносахариди--альдозы--альдози--кетозы--кетози--хроматография--хроматографія--гельфильтрация--гельфільтрація--электрофорез--електрофорез--поляриметрия--поляриметрія--инфракрасная спектроскопия--інфрачервона спектроскопія--ядерно-магнитный резонанс--ядерно-магнітний резонанс--масс-спектрометрия--мас-спектрометрія--гликали--гліколі--олигосахариды--олігосахариди--дисахариды--дисахариди--полисахариды--полісахариди--крахмал--крохмаль--целлюлоза--целюлоза--гликоген--глікоген--хитин--хітин--мукополисахариды--мукополісахариди--биосинтез углеводов--біосинтез вуглеводнів
Анотація: Основы химии углеводов: их номенклатура и строение, методы синтеза, свойства и характерные реакции.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.143(035)/О-76
Автор(и) : Острик, Алексей Семенович, Дорохович, Антонелла Николаевна, Мироненко, Нина Васильевна
Назва : Использование нетрадиционного сырья в кондитерской промышленности : справочник
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :112 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 106-108
ISBN, Ціна 5-337-00406-9: 0.50 р.
УДК : 664.143(035)
ББК : 36.86я2
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерское сырье--пищевая ценность вторичных продуктов--харчова цінність вторинних продуктів--молочная сыворотка--молочна сироватка--зародыши пшеницы--зародки пшениці--пивная дробина--пивна дробина--квасная дробина--квасного дробина--пшеничные отруби--пшеничні висівки--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль
Анотація: Приведены характеристики нетрадиционных видов сырья и рецептуры новых кондитерских изделий с ними.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.2:664.157(083/С 74-914762
Автор(и) : Абрагам, Дора Рафаиловна, Губин, Михаил Гаврилович, Жарова, Елизавета Яковлевна, Жушман, Анатолий Иванович
Назва : Справочник по крахмало-паточному производству
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1978
Кільк.характеристики :432 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 422-426. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.60 р.
УДК : 664.2:664.157(083)
ББК : 36.85я2
Предметні рубрики: Крохмале-мелясове виробництво-- Сировина-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крахмало-паточное производство--крахмальное сырье--крохмальна сировина--сырой картофельный крахмал--сирий картопляний крохмаль--сырой кукурузный крахмал--сирий курудзяний крохмаль--сухой крахмал--сухий крохмал--сухой кукурузный корм--сухий кукурудзяний корм--кукурузное масло--кукурудзяне масло--пшеничный крахмал--пшеничний крохмаль--сорговый крахмал--сорговий крохмаль--патока--кристаллическая глюкоза--кристалічна глюкоза--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль--декстрин
Анотація: Приведены справочные данные по физико-химическим свойствам крахмала и крахмалопродуктов, по сырью, технологии, оборудованию крахмало-паточного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.2/Т 38
Автор(и) : Трегубов, Николай Николаевич, Жарова, Елизавета Яковлевна, Жушман, Анатолий Иванович, Сидорова, Елена Константиновна
Назва : Технология крахмала и крахмалопродуктов : учебник . -5-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :472 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 458-460. - Предм. указ.: с. 461-465. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.40 р.
УДК : 664.2
ББК : 36.85я73
Предметні рубрики: Крохмале-мелясове виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крахмало-патоковое производство--крахмальное сырье--крохмальна сировина--картофельный крахмал--картопляний крохмаль--зерновое крахмальное сырье--зернова крохмальна сировина--кукурузный крахмал--кукурудзяний крохмаль--пшеничный крахмал--пшеничний крохмаль--сорговый крахмал--сорговий крохмаль--рисовый крахмал--рисовий крохмаль--сухой крахмал--сухий крохмаль--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль--декстрин--гидролиз крахмала--гідроліз крохмалю--патока--кристаллическая гидратная глюкоза--кристалічна гідратна глюкоза--пищевая глюкоза--харчова глюкоза--медицинская глюкоза--медична глюкоза
Анотація: Строение, свойства и технология крахмала и крахмалопродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Кошик, Алла Сергеевна
Назва : Картофель в нашем доме
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :200 с.: рис.
Ціна : 1.50 р.
УДК : 641.55
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Картопля-- Рецептура
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--картофель в питании--картопля в харчуванні--салаты из картофеля--салати із картоплі--забавные блюда из картофеля--кумедні картопляні страви--сладкие картофельные изделия--солодкі картопляні страви--крахмал--крохмаль--блюда из картофеля--картопляні страви
Анотація: Приведены рецепты приготовления блюд из картофеля и даны практические советы хозяйке по его кулинарной обработке, оформлению и украшению блюд.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.2/Т66
Автор(и) : Трегубов, Николай Николаевич, Костенко, Владимир Григорьевич
Назва : Технохимический контроль крахмало-паточного производства : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 241-262. - Лит.: с. 263. - Предм. указ.: с. 264-269
ISBN, Ціна 5-10-001161-0: 1.54 крб
УДК : 664.2
ББК : 36.85
Предметні рубрики: Крохмале-мелясове виробництво-- Технологія-- Контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крахмало-паточное производство--технология--лаборатория технохимического контроля--лабораторія технохімічного контролю--физико-химические методы исследования--фізико-хімічні методи досліджень--химические методы анализа--хімічні методи аналізу--картофельный крахмал--картопляний крохмаль--кукурузный крахмал--кукурудзяний крохмаль--контроль качества вспомогательных материалов--контроль якості допоміжних матеріалів--приготовление реактивов--приготування реактивів
Анотація: Методы анализа сырья, полупродуктов и продуктов крахмало-паточной промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86/П18
Автор(и) : Парфененко, Валерия Васильевна, Эйнгор, Михаил Беркович, Никифорова, Валентина Николаевна
Назва : Производство кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 203-206
Ціна : 0.70 р.
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--нетрадиционное кондитерское сырье--нетрадиційна кондитерська сировина--молочная сыворотка--молочна сироватка--фруктовое сырье--фруктова сировина--овощное сырье--овочева сировина--соевый белок--соєвий білок--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль--поверхностно-активные вещества--поверхнево-активні речовини--твердые жиры--тверді жири
Анотація: Использование нетрадиционного сырья при производстве кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)