Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=крупы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/З-41
Автор(и) : Лесик, Борис Васильович, Трисвятський Лев Олексійович, Снежко, Володимир Лаврентійович, Сабуров, Микола Володимирович
Назва : Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів . -2-ге вид., перероб. й допов.
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1980
Кільк.характеристики :415 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 406-410.
Ціна : 0.90 руб.
УДК : 664.7(075)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Зберігання
Сільськогосподарська продукція-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.
Примірники : всього : ВВ(2), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(2), ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда быстрого приготовления
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3251-3: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние заготовки--домашні заготовки--первые блюда--перші страви--молочные блюда--молочні страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--блюда из крупы--страви з крупи--мучные блюда--борошняні страви--десерты--десерти--блюда для микроволновой печи--страви для мікрохвильової печі--бутерброди--бутерброды--рибні страви--рыбные блюда--грибні страви--грибные блюда--блюда із морскьких продуктів--блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7/К 18
Автор(и) : Каминский, Валерий Дмитриевич, Остапчук, Николай Васильевич
Назва : Производство крупы
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :64 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-01132-4: 0.55 крб
УДК : 664.7
ББК : 36.823.1
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ассортимент круп--асортимент круп--установки гидросепарирования зерна--установки гідросепарування зерна--пропариватель зерна--пропарювач зерна--утилизация вторичного пара--утилізація вторинного пару--переработка гречихи--переробка гречихи--переработка проса--переробка проса--производство гречневой крупы--виробництво гречаної крупи--качество крупы--якість крупи--обработка отходов зерна--обробка відходів зерна
Анотація: Описаны технологические схемы переработки зерна крупных культур, основанные на использовании принципов гидросепарирования и гидротермической обработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/М 48
Автор(и) : Мельников, Евгений Михайлович
Назва : Технология крупяного производства : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Прил.: с. 202-203. - Лит.: с. 204
ISBN, Ціна 5-10-000540-8: 0.55 р.
УДК : 664.7(075)
ББК : 36.823я723
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гидротермическая обработка зерна--гідротермічна обробка зерна--переработка зерна в крупу--переробка зерна в крупу--крупы из проса--крупа із проса--гречиха--гречневая крупа--крупа из риса--крупа із рису--крупа из овса--крупа із вівса--ячменная крупа--крупа із ячменю--пшеничная крупа--крупа із пшениці--гороховая крупа--крупа із гороху--кукурузная крупа--крупа із кукурудзи--крупы повышенной питательной ценности--крупи підвищеної поживної якості--побочные продукты крупяного производства--побічні продукти круп'яного виробництва
Анотація: Рассмотрены вопросы технологии производства крупы, сведения о материальном балансе технологического процесса, использование побочных продуктов крупяного производства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.71(075)/М 52
Автор(и) : Мерко, Иван Тимофеевич
Назва : Технология мукомольного и крупяного производства : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 286
Ціна : 0.85 р.
УДК : 664.71(075)
ББК : 36.82я73
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологические свойства муки--технологічні властивості борошна--сепарирование зерна--сепарування зерна--измельчение зерновых продуктов--подрібнення зернових продуктів--шелушение зерна--лущення зерна--воднотепловая обработка зерна--водно-теплова обробка зерна--виды помолов--види помелів--технология производства муки--технологія виробництва борошна--ассортимент крупы--асортимент крупи--технология производства крупы--технологія виробництва крупи--макаронная мука--макаронне борошно
Анотація: Описаны основные этапы производства муки и крупы, приведены схемы различных помолов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.72(031)/О-22
Автор(и) : Демский, Альберт Брониславович, Борискин, Михаил Андреевич, Тамаров, Евгений Владимирович, Чернолихов, Анатолий Сергеевич
Назва : Оборудование для производства муки и крупы : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 341-346. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000505-X: 1.60 р.
УДК : 664.72(031)
ББК : 36.82-5
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): воздушные сепараторы--повітряні сепаратори--пневматические сепараторы--пневматичні сепаратори--зерновые сепараторы--зернові сепаратори--триеры--трієри--обоечные машины--оббивальні машини--щеточные машины--щіткові машини--энтолейторы--ентолейтори--камнеотделительные машины--каменевіддільні машини--концентраторы--концентратори--пневмосортировальные столы--пневматичні сортувальні столи--увлажнительные машины--зволожувальні машини--моечные машины--мийні машини--вальцовые станки--вальцові верстати--деташер--вымольные машины--вимолочувальні машини--шелушильные машины--лущильні машини--рассевы--розсіви--зерносушилки--зерносушарки--весовые дозаторы--вагові дозатори--весовыбойные машины--ваговибійні машини--фасовочно-упаковочные машины--фасувально-пакувальні машини
Анотація: Приведены справочные сведения о технологическом и зерносушильном оборудовании, весовых дозаторах, автоматах и линиях для фасовки и упаковки хлебопродуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7+636.085.55(/П 69-903832
Автор(и) : Егоров, Глеб Александрович, Линниченко, Валерий Трофимович, Мельников, Евгений Михайлович, Петренко, Тамара Павловна
Назва : Практикум по технологии муки, крупы и комбикормов : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000518-1: 0.60 р.
УДК : 664.7+636.085.55(076)
ББК : 36.82я73
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Технологія-- Практикум
Комбікормове виробництво-- Технологія-- Практикум
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мукомольное производство--борошномельне виробництво--крупяное производство--круп'яне виробництво--комбікормовое производство--комбикормовое производство--лабораторні роботи--лабораторные работы
Анотація: Приведены лабораторные работы по мукомольному, крупяному и комбикормовому производству.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6/.7:658.562(/Т 60-251636
Автор(и) : Торжинская, Лидия Романовна, Яковенко, Валентин Арсентьевич
Назва : Технохимический контроль хлебопродуктов : учебник для вузов . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :309 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 386-394. - Лит.: с. 395. - Предм. указ.: с. 396-397
Ціна : 1.10 р.
УДК : 664.6/.7:658.562(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Технічний контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производственно-технологическая лаборатория--виробничо-технологічна лабораторія--очистка зерна--очищення зерна--вентилирование зерна--вентилювання зерна--обработка семян--обробка насіння--качество муки--якость борошна--баланс помола--качество крупы--якость крупи--качество комбикормов--якость комбікормів--стандартизация продукции--стандартизація продукції--государственная хлебная инспекция--державна хлібна інспекція
Анотація: Освещены вопросы организации технохимического контроля, стандартизации и качества хлебной продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.97/Т38
Автор(и) : Гуляев, Валентин Николаевич, Захаренко, Татьяна Сергеевна, Кондратьев, Владимир Иванович, Роенко, Татьяна Федоровна
Назва : Технология крупяных концентратов
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 192-198. - Лит.: с. 199. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000898-9: 0.75 р.
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мукомольно-крупяные производства--крупы--нетрадиционные виды крупяного сырья--нетрадиційні види круп'яної сировини--жиры--жири--пищевые добавки--харчові добавки--варено-сушеные крупы--варено-сушені крупи--сушеное мясо--сушене м'ясо--концентраты первых блюд--концентрати перших страв--концентраты вторых блюд--концентрати других страв--пюреобразные концентраты--пюреподібні концентрати--упаковочные материалы--пакувальні матеріали
Анотація: Изложены сведения о значении крупяных концентратов в рационе питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)