Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=культура прийому їжі<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.8:613.2/.3](0/В53-187732
Автор(и) : Вісловух, Андрій Митрофанович
Назва : Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини : навч.-практ. розроб. з курсу "Безпека життєдіяльності"
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2018
Кільк.характеристики :250, [2] с.: рис., табл., схеми
Колективи : Міністерство соціальної політики України, Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України
Примітки : Літ. в кінці розд. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Дод.: с. 236-250. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7507-65-8: 164.00 грн
УДК : 614.8:613.2/.3](076)
ББК : 51.23я7 + 20.7я7
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Безпека життєдіяльності
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безпечність питної води--збалансоване харчування--правила харчування--якість харчових продуктів--джерела мінеральнх речовин--безпека харчових продуктів--сумісність харчових продуктів--кулінарна обробка продуктів--культура прийому їжі--якість продовольчої сировини--радіоактивне забруднення--радіаційна безпека
Анотація: Роль харчування в життєдіяльності людини, питання раціонального та збалансованого харчування, види та класифікація забрунювачів харчових продуктів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)