Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кулінарні технології<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Д79
Автор(и) : Дубовис, Григорий Александрович
Назва : Украинская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(083.12):09/Б90-151384
Автор(и) : Булатова, Світлана Олегівна
Назва : Рукописна Polonica: Podrozne potrawy z postem - пам'ятка з історії кулінарії середини XVII століття у фондах Інституту рукопису Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського : монографія
Паралельн. назви :Manuscript Polonica: the selection of recipes podrozne potrawy z postem, held in theinstitute of the manuscript of the v.I. Vernadsky national library of Ukraine, as a masterpiece of the mid-17-century culinary arts
Вихідні дані : Київ: НБУВ, 2022
Кільк.характеристики :258, [2] с.: іл.
Колективи : Національна академія наук України, Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського, Інститут рукопису
Примітки : Бібліогр. в підрядковій прим. - Бібліогр.: с.235-248. - На укр. і пол. мові
ISBN, Ціна 978-966-02-9497-4: 101.50 грн
УДК : 641.56(083.12):091=162.1
ББК : 37.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Історія --Польша, 17 ст.
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): старопольська культура--старопольські рецептури--кухарське приладдя--кулінарні технології
Анотація: Монографію присвячено дослідженню галицької рукописної збірки Podrozne potrawy z postem середини XVII ст. та власне публікації її рецептур старопольською мовою. У виданні розглянуто кодикологічний аспект рукописної збірки, питання щодо складу, авторства рецептур, виконано їхній історико-філологічний аналіз.
Примірники : всього : ФОНД(1), БГ(1)
Вільні : ФОНД(1), БГ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)