Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Житомирська МЦБС (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кулінарія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 225
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
1.

Китайская, корейская, японская кухня/[сост. И. А. Сокол ; худож. Б. Ф. Бублик]. - 2004
2.

Мікрохвильова кулінарія/[авт.-упоряд.: Н. В. Сивкова, Д. В. Таболкін ; худож. І. В. Осипов]. - 2006
3.

Кулинария/худож. А. С. Ленчик. - 2006
4.

Праздничный стол/[сост.: Д. В. Таболкин, Т. В. Иовлева ; худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2005
5.

Салаты и закуски /худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - 2005
6.

Напитки и десерты/худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - 2005
7.

Сич З. Д. Гармонія овочевої краси та користі/З. Д. Сич, І. М. Сич. - 2005
8.

Справочник грибника/[сост. В. В. Онищенко ; худ. Д. В. Панченко]. - 2005
9.

Золота енциклопедія домашньої кулінарії/пер. І. Г. Данилюка. - 2006
10.

Воробьева Л. И. Готовим просто и вкусно/Л. И. Воробьева. - 2005
11.

Табаков А. О. Кулинарные истории Антона Табакова/А. О. Табаков. - 2004
12.

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2007
13.

Виольева Л. Целительная трапеза/Л. Виольева // Наука и религия. -М., 2007,N N 9.-С.54-57
14.

Лучков Г.Б. Большая энциклопедия охоты/Г. Б. Лучков. - 2007
15.

Леонкин В.В. Кулинарная книга диабетика/В. В. Леонкин. - 2006
16.

Esko W. Introducing Macrobiotic Cooking/Wendy Esko ; forew. by Aveline Kushi ; ill. by Bonnie Harris . - 1978
17.

Ковальчук Т.І. Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні. Тлумачний термінологічний словник (англійська, російська та українська мови)/Т. І. Ковальчук. - 2008
18.

Yoneda Good Food from a Japanese Temple/Soei Yoneda ; introd. by Robert Farrar Capon. - 1982
19.

Гонтаренко С. Деруны как кулинарная демократия/С. Гонтаренко // Киевские ведомости. -К.:Киевские ведомости, 2008,N N 181. - 2 окт..-С.9. -(Традиции)
20.

Дорогоцінна скарбниця премудростей українського народу/[авт.-уклад. М. Н. Шкода]. - 2009
21.

Ростовський В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина/В. С. Ростовський. - 2006
22.

Шумило Г. І. Технологія приготування Їжі/Г. І. Шумило. - 2008
23.

Де в хаті борщ та капуста, там хата не пуста // Народний лікар України. -Житомир:Просвіта, 2010,N N 4(квіт.).-С.3, 7
24.

Ярещенко А. П. Під чаром рідної землі/А. П. Ярещенко. - 2008
25.

Ростовський В. С. Збірник рецептур/В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - 2010
26.

Висоцька Л. Є. Тлумачний словник кулінара/Висоцька Л. Є., Страцинська І. А. ; за ред. В. О. Радкевич. - 2009
27.

Тарас Я. Н. Тайны "бабушкина сундука"/Я. Н. Тарас ; [худож. Е. Б. Ревуцкая]. - 1992
28.

Мицик В. Ф. Каша - мати наша/Вадим Мицик. - 2002
29.

Le Cordon Bleu Classic French Cookbook. - 1994
30.

Теслюк П. С. Практичні поради картопляру/П. С. Теслюк, М. Я. Молоцький. - 1991
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)