Пошуковий запит: <.>K=кулінарія<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 225
Показані документи с 1 за 30 |
|
>1.
| Китайская, корейская, японская кухня/[сост. И. А. Сокол ; худож. Б. Ф. Бублик]. - 2004
|
>2.
| Мікрохвильова кулінарія/[авт.-упоряд.: Н. В. Сивкова, Д. В. Таболкін ; худож. І. В. Осипов]. - 2006
|
>3.
| Кулинария/худож. А. С. Ленчик. - 2006
|
>4.
| Праздничный стол/[сост.: Д. В. Таболкин, Т. В. Иовлева ; худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2005
|
>5.
| Салаты и закуски /худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - 2005
|
>6.
| Напитки и десерты/худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - 2005
|
>7.
| Сич З. Д. Гармонія овочевої краси та користі/З. Д. Сич, І. М. Сич. - 2005
|
>8.
| Справочник грибника/[сост. В. В. Онищенко ; худ. Д. В. Панченко]. - 2005
|
>9.
| Золота енциклопедія домашньої кулінарії/пер. І. Г. Данилюка. - 2006
|
>10.
| Воробьева Л. И. Готовим просто и вкусно/Л. И. Воробьева. - 2005
|
>11.
| Табаков А. О. Кулинарные истории Антона Табакова/А. О. Табаков. - 2004
|
>12.
| Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2007
|
>13.
| Виольева Л. Целительная трапеза/Л. Виольева // Наука и религия. -М., 2007,N N 9.-С.54-57
|
>14.
| Лучков Г.Б. Большая энциклопедия охоты/Г. Б. Лучков. - 2007
|
>15.
| Леонкин В.В. Кулинарная книга диабетика/В. В. Леонкин. - 2006
|
>16.
| Esko W. Introducing Macrobiotic Cooking/Wendy Esko ; forew. by Aveline Kushi ; ill. by Bonnie Harris . - 1978
|
>17.
| Ковальчук Т.І. Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні. Тлумачний термінологічний словник (англійська, російська та українська мови)/Т. І. Ковальчук. - 2008
|
>18.
| Yoneda Good Food from a Japanese Temple/Soei Yoneda ; introd. by Robert Farrar Capon. - 1982
|
>19.
| Гонтаренко С. Деруны как кулинарная демократия/С. Гонтаренко // Киевские ведомости. -К.:Киевские ведомости, 2008,N N 181. - 2 окт..-С.9. -(Традиции)
|
>20.
| Дорогоцінна скарбниця премудростей українського народу/[авт.-уклад. М. Н. Шкода]. - 2009
|
>21.
| Ростовський В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина/В. С. Ростовський. - 2006
|
>22.
| Шумило Г. І. Технологія приготування Їжі/Г. І. Шумило. - 2008
|
>23.
| Де в хаті борщ та капуста, там хата не пуста // Народний лікар України. -Житомир:Просвіта, 2010,N N 4(квіт.).-С.3, 7
|
>24.
| Ярещенко А. П. Під чаром рідної землі/А. П. Ярещенко. - 2008
|
>25.
| Ростовський В. С. Збірник рецептур/В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - 2010
|
>26.
| Висоцька Л. Є. Тлумачний словник кулінара/Висоцька Л. Є., Страцинська І. А. ; за ред. В. О. Радкевич. - 2009
|
>27.
| Тарас Я. Н. Тайны "бабушкина сундука"/Я. Н. Тарас ; [худож. Е. Б. Ревуцкая]. - 1992
|
>28.
| Мицик В. Ф. Каша - мати наша/Вадим Мицик. - 2002
|
>29.
| Le Cordon Bleu Classic French Cookbook. - 1994
|
>30.
| Теслюк П. С. Практичні поради картопляру/П. С. Теслюк, М. Я. Молоцький. - 1991
|
|
|