Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=кість харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075.8)/П 37
Автор(и) : Плахотін В.Я., Тюрікова І.С., Хомич Г.П.
Назва : Теоретичні основи технологій харчових виробництв : підручник
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2006
Кільк.характеристики :640 с.: рис., табл.
Колективи : Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України
Примітки : Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615
ISBN, Ціна 966-364-175-4: 035.20 грн
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)