Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=лабораторная аппаратура<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 669.21/23+671(035/Х29-601889
Автор(и) : Хаяк, Григорий Соломонович, Куранов, Альберт Александрович, Чебыкин, Матвей Алексеевич
Назва : Промышленные изделия из благородных металлов и сплавов : справочник
Вихідні дані : М.: Металлургия, 1985
Кільк.характеристики :264 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 259. - Предм. указ.: с. 260-263
Ціна : 1.20 р.
УДК : 669.21/23+671(035)
ББК : 34.234я2
Предметні рубрики: Благородні метали-- Вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): плоский прокат--проволока--дріт--прутки--сетки--сітки--трубы--труби--металлические контакты--металічні контакти--биметаллические контакты--біметалічні контакти--кольца контактные--кільця контактні--контактные детали--контактні деталі--лабораторная аппаратура--лабораторна апаратура--промышленная аппаратура--промислова апаратура--биметаллы--біметали--химический состав благородных металлов--хімічний склад благородних металів--анализ химического состава--аналіз хімічногос складу
Анотація: Приведены сведения о промышленных изделиях из благородных металлов и сплавов, их основные свойства и применение.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.5.055/Н58
Автор(и) : Нецепляев, Сергей Владимирович, Панкратов, Александр Яковлевич
Назва : Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :223 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 221
ISBN, Ціна 5-10-001514-4: 0.40 р.
УДК : 637.1/.5.055
ББК : 36.92я73 + 36.95я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Лабораторні дослідження
Мікробіологія-- Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые производства--пищевые продукты--микробиология--лабораторная аппаратура--лабораторна апаратура--исследование молочных продуктов--дослідження молочних продуктів--исследование мяса--дослідження м'яса--колбасных изделий--ковбасних виробів--микробиология консервов--мікробіологія консервів--микробиология яиц--мікробіологія яєць--микробиология рыбы--мікробіологія риби
Анотація: Приведены методы микробиологического исследования пищевых продуктов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)