Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=лабораторії харчових виробництв<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:658.562(075.8/М54-860459
Автор(и) : Черевко О. І., Димитрієвич Л. Р., Зіборова Л. Г., Крайнюк Л. М.
Назва : Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2013
Кільк.характеристики :299, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299
ISBN, Ціна 978-966-680-404-7: 75.00 грн
УДК : 664:658.562(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари
Анотація: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:658.562(075.8/М54-278394
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколаївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Димитрієвич Л. Р.
Назва : Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2013
Кільк.характеристики :511, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Харківський державний університет харчування та торгівлі, СНАУ
Примітки : Літ.: с. 500-504. - Дод.: с. 505-511. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-680-583-9: 150.00 грн
УДК : 664:658.562(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--органолептичне оцінювання--оцінювання безпечності продуктів--фізико-хімічні показники якості--міжгалузеві стандарти методів контролю--якість продукції тваринництва--якість рослинних жирів--якість хлібобулочних виробів--якість кондитерських виробів--контроль безалкогольних напоїв--контроль харчових концентратів--лабораторії харчових виробництв
Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)