Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=лечебные свойства ягод<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 630*28/З-93
Автор(и) : Зуев, Дмитрий Павлович
Назва : Дары русского леса . -5-е изд.
Вихідні дані : М.: Лес. пром-сть, 1988
Кільк.характеристики :189 с.: ил.
Примітки : Прил.: с. 173-189
ISBN, Ціна 5-7120-0088-1: 1.40 р.
УДК : 630*28
ББК : 43.821.7 + 41.8
Предметні рубрики: Лісове господарство
Лісні біогеоценози
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): грибы--гриби--съедобные грибы--їстівні гриби--ядовитые грибы--отруйні гриби--грибы-антибиотики--гриби-антибіотики--лечебные свойства грибов--лікувальні якості грибів--ягоды--ягоди--дикие ягоды--дикі ягоди--лечебные свойства ягод--лікувальні якості ягід--живые изгороди--живоплоти--ядовитые растения--отруйні рослини--фенология ягодников--фенологія ягідників
Анотація: Компоненты лесных биоценозов - грибы и ягоды.
Примірники : всього : ВВ(2), БГ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), БГ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.48/К65
Назва : Консервирование
Вихідні дані : Донецк: Сталкер, 2001
Кільк.характеристики :416 с.: рис.
Серія: Вкусные рецепты
Примітки : Лит.: с. 409. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-596-537-9: 7.50 грн
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--сиропы--сиропи--варенье--варення--повидло--джемы--джеми--цукаты--цукати--желе--лечебные свойства ягод--лікувальні властивості ягід--лечебные свойства овощей--лікувальні властивості овочів--овощные консервы--овочеві консерви--рыбные заготовки--рибні заготовки--мясные заготовки--м'ясні заготовки
Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.48/Д66
Назва : Домашние заготовки и консервирование
Вихідні дані : Київ: Будівельник, 1983
Кільк.характеристики :80 с.: рис., табл.
Серія: В помощь хозяйкам
Примітки : Лит.: с. 79
ISBN, Ціна 5-7705-0576-1: 150.00 крб
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощи консервированные--овочі консервовані--овощи маринованные--овочі мариновані--способы хранения овощей--способи зберігання овочів--соки--компоты--компоти--мармелад--квашенные ягоды--квашені ягоди--сушка ягод--сушіння ягід--лечебные свойства ягод--лікарські властивості ягід
Анотація: Рецепты как обычных, так и экономичных, с малым расходом сахара заготовок плодов и ягод, современные и старинные способы засолки, консервирования и маринования овощей.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)