Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=лікувальне харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 37
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-37 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.88/К27
Автор(и) : Кархут, Василь Володимирович
Назва : Ліки навколо нас : [довід.] . -4-те вид.
Вихідні дані : Київ: Здоров'я, 2001
Кільк.характеристики :232 с : кол. іл.
Примітки : Алф.-предм. покажч.: с. 202-233
ISBN, Ціна 5-311--02531-X: 7.00, 8.00, 10.00, грн
УДК : 633.88
ББК : 53.592
Предметні рубрики: Фітотерапія-- Лікарські рослини
Географіч. рубрики:
Анотація: Про найпоширеніші у медичній практиці лікарські рослини, способи їх заготовки, обробки, зберігання та застосування.
Примірники : всього : ФОНД(1), БГ(1), ВВ(4), КР(1), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(1), БГ(1), ВВ(4), КР(1), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Аністратенко Т. І., Білко Т. М., Благодарова О. В., Бутильська Н. О.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 1
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :528 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці глав
ISBN, Ціна 966-8144-52-X: 148.80 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Ш96
Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна
Назва : Технологія приготування Їжі : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :506 с.: рис.
Примітки : Літ.: с. 504
ISBN, Ціна 966-825-106-7: 56.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/З91
Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна
Назва : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :332 с.: табл., рис.
Примітки : Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330
ISBN, Ціна 978-966-364-996-2: 96.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(075.8)/Ш 96
Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна
Назва : Технологія приготування їжі : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2013
Кільк.характеристики :504, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504
ISBN, Ціна 978-966-351-402-4: 92.00 грн
УДК : 641.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М80
Автор(и) : Морозкина, Татьяна Сергеевна, Шкребнева И. И.
Назва : Питание для здоровья и во вред
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1991
Кільк.характеристики :79 с.: ил.
ISBN, Ціна 5-345-00563-X: 2.00 р.
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування
Анотація: В популярной форме изложены вопросы рационального питания.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/З-91
Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна, Руль, Юрій Володимирович, Булгакова, Магда Костянтинівна
Назва : Фізіологія харчування: практикум : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :207, [1] с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 153-204. - Л-ра: с. 205-207
ISBN, Ціна 978-611-01-0423-4: 50.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.230я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): індивідуальне фактичне харчування--индивидуальное фактическое питание--основи раціонального харчування--основы рационального питания--диференційоване харчування--дифференцированное питание--лікувальне харчування--лечебное питание--диетическое питание--дієтичне харчування
Анотація: Висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.204.5/И30
Автор(и) : Йенсен, Бернар
Назва : Секс, любовь и питание
Паралельн. назви :Sex, love & nutrition
Вихідні дані : Москва: Крон-Пресс, 1995
Кільк.характеристики :268, [4] с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-232-00009-8: 220000.00 крб
ББК : 51.204.5
Предметні рубрики: Сексологія
Раціональне харчування
Анотація: Доктор Б. Йенсен, крупнейший американский специалист по лечебному питанию, рассказывает как покончить со старой жизнью, несущей болезни, печаль и разочарования, и вступить в волшебное царство секса.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВСМЛ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В75
Автор(и) : Воробьев, Рудольф Ильич
Назва : Питание и здоровье
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1990
Кільк.характеристики :160 с.: ил.
Серія: Научно-популярная медицинская литература
Примітки : Прил.: с. 143-155
ISBN, Ціна 5-225-00359-1: 8.00, 0.40 р, грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рациональное питание--раціональне харчування--диетология--дієтологія--гигиена питания--гігієна харчування--лечебное питание--лікувальне харчування
Анотація: В книге рассказывается о значении питания для жизнедеятельности организма. Читатели узнают, как правильно питаться, чтобы сохранить здоровье и работоспособность, о пользе и вреде витаминов, мясной, жирной и сладкой пищи при нерациональном их потреблении.
Примірники : всього : ФОНД(2), АБ(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/Г95
Автор(и) : Гурвич М. М.
Назва : Как быть здоровым, или семь правил домашней диеты
Вихідні дані : М.: Панорама, 1991
Кільк.характеристики :64 с.: табл.
Серія: Для дома, для семьи
ISBN, Ціна 5-85220-151-0: 1.10 р.
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Рассказывается об основных правилах рационального и лечебного питания, излагаются современные взгляды на вегетарианство.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-37 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)