Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=лікувальні властивості овочів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635/С59
Автор(и) : Сокол, Павел Федорович
Назва : Улучшение качества продукции овощных и бахчевых культур
Вихідні дані : М.: Колос, 1978
Кільк.характеристики :293 с.: рис., табл.
Ціна : 0.95 р.
УДК : 635
ББК : 42.34
Предметні рубрики: Овочівництво
Баштанництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Оптимальные условия выращивания, хранения и транспортировки овощей, обеспечивающих их наиболее высокое качество.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.48/К65
Назва : Консервирование
Вихідні дані : Донецк: Сталкер, 2001
Кільк.характеристики :416 с.: рис.
Серія: Вкусные рецепты
Примітки : Лит.: с. 409. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-596-537-9: 7.50 грн
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--сиропы--сиропи--варенье--варення--повидло--джемы--джеми--цукаты--цукати--желе--лечебные свойства ягод--лікувальні властивості ягід--лечебные свойства овощей--лікувальні властивості овочів--овощные консервы--овочеві консерви--рыбные заготовки--рибні заготовки--мясные заготовки--м'ясні заготовки
Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.262:634/635/К56
Автор(и) : Коваленко, Олексій Вікторович
Назва : Фрукти проти овочів : чому кавун - не ягода, а томат - це фрукт
Вихідні дані : Київ: Віхола, 2021
Кільк.характеристики :220, [4] с
Серія: Наукпоп
Примітки : Літ.: с. 204-212. - Бібліогр.: с. 213-221
ISBN, Ціна 978-617-7960-06-4: 115.50 грн
УДК : 613.262:634/635
ББК : 51.23 + 42.3
Предметні рубрики: Фрукти-- Харчування-- Гігієна
Овочі-- Харчування-- Гігієна
Плодівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): державна програма 2021--овочі-корені--овочі-листки--овочі-пагони--овочі-бруньки--овочі-бутони--овочі-квіти--овочі-суцвіття--горішки--горіхи--зернівки--сім'янки--боби--стручки--кістянки--ягоди--супліддя--лікувальні властивості овочів--органічні продукти--генетично модіфіковані організми
Анотація: [Як відрізнити овоч від фрукта, горіх від горішка, кавун від ягоди. Особливості їхньої ДНК та селекції, найдивніші міфи і кулінарні лайфхаки, лікувальні властивості фруктів та овочів.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)