Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м'ясна продуктивність тварин<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(075.8)/З-14
Автор(и) : Загаєвський, Йосип Станіславович, Жмурко, Тарас Васильович
Назва : Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології переробки продуктів тваринництва : підручник . -4- е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1985
Кільк.характеристики :190 с.: іл.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 619:614.31(075.8)
ББК : 48.17я723
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясна продуктивність тварин--мясная продуктивность животных--транспортування сільськогосподарських тварин--транспортирование сельскохозяйственных животных--забійні підприємства--убойные предприятия--м'ясопереробні підприємства--мясоперерабатывающие предприятия--первинна переробка сільськогосподарських тварин--первичная переработка сельскохозяйственных животных--післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза--послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза--інфекційні хвороби--инфекционные болезни--паразитарні хвороби--паразитарные болезни--незаразні хвороби--незаразные болезни--харчові токсикоінфекції--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикози--пищевые токсикозы--ветеринарно-санітарний ринковий контроль--ветеринарно-санитарный рыночный контроль
Анотація: Ветеринарно-санітарна експертиза, гігієна і технологія харчових продуктів та сировини тваринного походження.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(075.3)/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жмурко, Тарас Васильевич
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства : учебник . -2-е изд., доп. и перераб.
Вихідні дані : М.: Колос, 1983
Кільк.характеристики :223 с.: ил.
Серія: Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 216-220
Ціна : 0.50 р.
УДК : 619:614.31(075.3)
ББК : 48.17я72
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясная продуктивность животных--м'ясна продуктивність тварин--транспортировка животных--транспортування тварин--убойные мясоперерабатывающие предприятия--забійні м'ясопереробні підприємства--первичная переработка животных--первинна переробка тварин--послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза--післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикоінфекції--ветеринарно-санитарная экспертиза сырья животного происхождения--ветеринарно-санітарна експертиза сировини тваринного походження--экспертиза яиц птицы--експертиза яєць птиці--ветеринарно-санитарный рыночный контроль--ветеринарно-санітарний ринковий контроль
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технологии продуктов и сырья животного проискождения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 45я73/Я76
Автор(и) : Яров, Иван Иванович, Васютенкова, Нина Степановна
Назва : Основы животноводства и зоогигиены : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1978
Кільк.характеристики :399, [1] с.: рис., табл.
Ціна : 1.10 р.
ББК : 45я73
Предметні рубрики: Тваринництво-- Зоогігієна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): животноводство--зоогигиена--разведение сельскохозяйственных животных--розведення сільськогосподарських тварин--конституция животных--конституція тварин--кормление сельскохозяйственных животных--годівля сільськогосподарських тварин--мясная продуктивность животных--м'ясна продуктивність тварин--скотоводство--скотарство--свиноводство--свинарство--овцевдство--вівчарство--птицеводство--птахівництво--коневодство--конярство--кролиководство--кролівництво--основы зоогигиены--основи зоогігієни
Анотація: Показано значение различных факторов, оказывающих влияние на качество продуктов животноводства.Освещены конституционально-экстерьерные особенности сельскохозяйственных животных.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)