Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м'ясні напівфабрикати<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-11 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.07/Ж91
Автор(и) : Журавская, Нина Константиновна, Алехина, Лидия Тимофеевна, Отряшенкова, Лидия Михайловна, Алехина, Лидия Тимофеевна
Назва : Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292
Ціна : 1.00 р.
УДК : 637.5.07
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясо-- Якість
М'ясні продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--мясопродукты--состав мяса--склад м'яса--ценность мяса--цінність м'яса--качество мяса--якість м'яса--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--яичные продукты--яєчні продукти--техническе жиры--технічні жири--пищевой альбумин--харчовий альбумін--желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.91/94(083)/Т 41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Ясевич, Анатолий Наумович
Назва : Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия
Вихідні дані : К.: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 155-156
Ціна : 1.20 р.
УДК : 664.91/94(083)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: М'ясне виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--м'ясо--субпродукты--субпродукти--кровь животных--кров тварин--колбасные изделия--ковбасні вироби--свинные продукты--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--мясные паштеты--м'ясні паштети--мясные бульоны--м'ясні бульйони--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--фасованное мясо--фасоване м'ясо--быстрозамороженные мясные готовые блюда--швидкозаморожені м'ясні готові страви--технология фрикаделек--технологія фрикадельок--детское питание на мясной основе--дитяче харчування на м'ясній основі
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.92я73/Т 38
Автор(и) : Алехина, Лидия Тимофеевна, Большаков, Александр Сергеевич, Боресков, Вадим Георгиевич, Жаринов, Александр Иванович
Назва : Технология мяса и мясопродуктов : учебник для вузов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - Авт. указ. на обороте тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000212-3: 1.60 р.
УДК : 637.5
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка скота--транспортування скотини--предубойное содержание скота--передзабійне утримання скотини--состав мяса--склад м'яса--физические свойства мяса--фізичні властивості м'яса--убой скота--забій скотини--разделка туш--розбирання туш--мясные субпродукты--м'ясні субпродукти--переработка крови--переробка крові--обработка туш--обробка туш--обработка кишок--обробка кишок--кератинсодержащее сырье--кератиномісна сировина--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--пищевые животные жиры--харчові тваринні жири--мясные кормовые продукты--м'ясні кормові продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--производство клея--виробництво клею--желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5/Т41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Головатенко, Наталья Анатольевна, Сенников, Сергей Анатольевич
Назва : Общая технология мяса и мясопродуктов : пособие
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-00414-Х: 0.90 р.
УДК : 637.5
ББК : 36.92я7
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--сырье мясной промышленности--сировина м'ясної промисловості--переработка животных--переробка тварин--обработка мяса холодом--обробка м'яса холодом--переработка крови--переробка крові--обработка субпродуктов--обробка субпродуктів--обработка кишок--обробка кишок--пищевые жиры--харчові жири--обработка шкур--обробка шкури--технические жиры--технічні жири--кормовые продукты--кормові продукти--органопрепараты--органічні препарати--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные соленые продукты--м'ясні солені продукти
Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Ш96
Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна
Назва : Технологія приготування Їжі : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :506 с.: рис.
Примітки : Літ.: с. 504
ISBN, Ціна 966-825-106-7: 56.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Завгородня В.М.
Назва : Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :544 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с.528
ISBN, Ціна 978-966-364-803-3: 091.00, 104.00, грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова Т.М.
Назва : Товарознавство м'яса і м'ясних товарів : підручник . -2-е вид. переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :378 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с.373
ISBN, Ціна 978-966-364-787-6: 071.50, 69.00, 81.00, грн
УДК : 637.5(075)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- М'яснІ продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни ""Товарознавство продовольчих товарів".
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Б 64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Кільк.характеристики :218, [2] с
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 219
ISBN, Ціна 978-617-673-001-9: 49.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукція рослинного походження--продукция растительного происхождения--дикоростучі плоди--дикорастущие плоды--дикоростучі ягоди--дикорастущие ягоды--дикоростучі горіхи--дикорастущие орехи--малопоширені овочі--малораспространенные овощи--їстивні гриби--съедобные грибы--отруйні гриби--ядовитые грибы--продукція тваринного походження--продукция животного происхождения--ресурси молочних продуктів--ресурсы молочных продуктов--ресурси м'ясних товарів--ресурсы мясных товаров--продукція другорядних тварин--продукция второстепенных животных --м'ясні копченості--мясные копчености--м'ясні напівфабрикати--мясные полуфабрикаты--рибні напівфабрикати--рыбные полуфабрикаты--ресурси рибних товарів--ресурсы рыбных товаров--ікряні товари--икорные товары--нерибні продукти моря--нерыбные продукты моря--виробництво яєць--производство яиц
Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6/.7(075.8)/Л12
Автор(и) : Доценко В. Ф., Сильчук Т. А., Голікова Т. П., Корецька І. Л., Фурманова Ю, П.
Назва : Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :379, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7278-96-1: 250.00 грн
УДК : 664.6/.7(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Методи аналізу
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоварний солод--оцінювання якості пива--безалкогольні напої--молочні продукти--якість молока--кисломолочні продукти--згущені молочні консерви--оцінювання якості м'яса--м'ясні напівфабрикати--ковбасні вироби--властивості м'ясних фаршів--хімічний склад жирів--хімічний склад олії--консервована продукція
Анотація: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.51(075.8)/П49
Автор(и) : Поліщук, Віктор Миколайович, Білько, Тамара Олександрівна
Назва : Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Центр учб. літ., 2018
Кільк.характеристики :627, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство аграрної політики та продовольства України, Національний університет біоресурсів і природокористування України
Примітки : Дод.: с. 441-594. - Літ.: с. 595-627
ISBN, Ціна 978-611-01-1100-3: 335.00 грн
УДК : 637.51(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Гігієна-- Транспортування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація продукції тваринництва--молокопродукти--м'ясопродукти--м'ясо забійних тварин--м'ясо птиці--субпродукти--ковбасні вироби--м'ясні напівфабрикати--м'ясні консерви--тваринні жири--водна сировина--товарна риба--мед--продукти бджільництва--продукція шовківництва--перевезення продуктів тваринництва--страхування вантажів--технічні засоби перевезення--класифікація транспорту--санітарний паспорт автомобіля--санітарна обробка транспортних засобів--швидкопсувні вантажі--маркування вантажів
Анотація: Характеристика різних видів продукції тваринництва, способи її пакування, умови і терміни зберігання, правила перевезення продукції тваринництва автомобільним транспортом.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-11 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)