Пошуковий запит: <.>K=м'ясні напівфабрикати<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11 |
>1.
| Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення/І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - 2009
|
>2.
| Сирохман І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів/І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2009
|
>3.
| Шумило Г. І. Технологія приготування Їжі/Г. І. Шумило. - 2008
|
>4.
| Бірта Г. О. Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс)/Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу. - 2012
|
>5.
| Тимощук И. И. Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия/И. И. Тимощук, А. Н. Ясевич. - 1986
|
>6.
| Технология мяса и мясопродуктов/[Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - 1988
|
>7.
| Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості/[В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка. - 2016
|
>8.
| Журавская Н. К. Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов/Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - 1985
|
>9.
| Тимощук И. И. Общая технология мяса и мясопродуктов/И. И. Тимощук, Н. А. Головатенко, С. А. Сенников. - 1989
|
>10.
| Крижова Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм/Ю. П. Крижова, М. А. Морозова // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 10.-С.32-34
|
>11.
| Поліщук В. М. Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва/В. М. Поліщук, Т. О. Білько. - 2018
|
|