Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м'ясні напівфабрикати<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.

Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення/І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - 2009
2.

Сирохман І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів/І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2009
3.

Шумило Г. І. Технологія приготування Їжі/Г. І. Шумило. - 2008
4.

Бірта Г. О. Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс)/Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу. - 2012
5.

Тимощук И. И. Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия/И. И. Тимощук, А. Н. Ясевич. - 1986
6.

Технология мяса и мясопродуктов/[Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - 1988
7.

Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості/[В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка. - 2016
8.

Журавская Н. К. Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов/Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - 1985
9.

Тимощук И. И. Общая технология мяса и мясопродуктов/И. И. Тимощук, Н. А. Головатенко, С. А. Сенников. - 1989
10.

Крижова Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм/Ю. П. Крижова, М. А. Морозова // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 10.-С.32-34
11.

Поліщук В. М. Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва/В. М. Поліщук, Т. О. Білько. - 2018
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)