Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м'ясні страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 41
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-41   41-41 
1.

Кулинария/худож. А. С. Ленчик. - 2006
2.

Табаков А. О. Кулинарные истории Антона Табакова/А. О. Табаков. - 2004
3.

Дорохіна М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах/М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - 2008
4.

Мірошниченко С. А. Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу/С. А. Мірошниченко ; [пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - 2008
5.

Аз-Буки-Веді тваринника/В. А. Бурлака [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. - 2010
6.

Кадзуко Э. Практическая энциклопедия японской кухни/Э. Кадзуко, Я. Фукуока ; [пер. с англ. А. А. Иванова]. - 2010
7.

Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара. - 2008
8.

Киладзе Е. С. Практическая энциклопедия грузинской кухни/Е. С. Киладзе ; [ред. Н. В. Полетаева ; худож. Т. В. Сырникова]. - 2011
9.

Махальська О. Готуємо смачно та швидко/[О. Махальська]. - 2011
10.

Блюда на пару/[сост. И. А. Михайлова]. - 2011
11.

Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день/[сост. В. М. Рошаль]. - 2011
12.

Гаврилова А. С. Русская кухня. Чудеса русской кухни/А. С. Гаврилова. - 2010
13.

Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников/М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - 1990
14.

Шумило Г. І. Технологія приготування їжі/Г. І. Шумило. - 2013
15.

Терлецька З. Українські страви/Зеновія Терлецька. - 1990
16.

Доцяк В. С. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів/В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - 1998
17.

Блюда быстрого приготовления/[худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2006
18.

Карсекіна В. В. Страви української кухні/В. В. Карсекіна, Л. М. Скрипка. - 1993
19.

Костюкович О. О. Їжа - італійське щастя/Олена Костюкович ; пер. В. Б. Чайковського ; худож.-оформ. Г. В. Кісель ; авт. передм. Еко У.. - 2015
20.

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов. - 2016
 1-20    21-41   41-41 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)