Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м'ясопереробна галузь<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.05:641.51:658/І-99-320334
Автор(и) : Славов, Володимир Петрович, Коваленко, Ольга Володимирівна, Біденко, Володимир Миколайович, Дідух , Микола Ілліч
Назва : Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів : навч. посібник
Вихідні дані : Житомир: ЖДУ ім. І. Франка, 2019
Кільк.характеристики :355, [1] с.: рис., табл., портр.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет
Примітки : Літ. в кінці ст. - Дод.: с. 343-355. - Скор.: с. 5. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-485-255-2: 180.00 грн
УДК : 637.05:641.51:658.589](075.8)
ББК : 36.92я73 + 36.95я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Інновації
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--харчова промисловість--продовольча система--продукція тваринництва--м'ясопереробна галузь--молочна промисловість
Анотація: Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів при підготовці фахівців за напрямом "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва".
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Войцехівська Л. У., Борсолюк Л. М., Охріменко Ю. І., Вербицький С. Б., Шелкова Т. В.
Назва : Вплив біологічно активних сполук на стабільність жирового комплексу м'яса птиці механічного обвалювання під час зберігання
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - Київ: Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2020. - N 9. - С. 68-74: рис. (Шифр vana/2020/9)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Птиця-- М'ясне виробництво-- Зберігання
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): антиоксиданти--м'ясопереробна галузь--натуральні екстракти--окиснювальні процеси
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)