Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м'ясопереробні підприємства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання :
Автор(и) : Горобець, Ольга Вікторівна, Черкавська, Марія Вячеславівна
Назва : Управління відходами м'ясопереробного підприємства на прикладі ТОВ "Житомирський м'ясокомбінат"
Колективи : "Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології", нац. форум
Місце публікування : "Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології", нац. форум. Розроблення та реалізація регіональних Програм поводження з відходами: проблемні питання та кращі практики, 8-10 жовтня 2020 року: [зб. матеріалів/ відп. ред. Тимочко Т. В. ; наук. ред.: Морозова Т. В., Пащенко О. В.]. - Київ: Центр еколог. освіти та інформації, 2020. - С. 324-328: табл. - ISBN 978-617-7130-09-2 (Шифр 628.47:502.174](4/П42-259855). - ISBN 978-617-7130-09-2
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 628.47:502.174](477)
ББК : 30.69(4УКР)
Предметні рубрики: М’ясне виробництво-- Відходи --Житомир, місто, 2017-2019 рр.
Відходи-- Управління --Житомир, місто, 2017-2019 рр.
Географіч. рубрики: Житомир, місто-- М’ясне виробництво-- Відходи, 2017-2019 рр.
Житомир, місто-- Відходи-- Управління, 2017-2019 рр.
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясопереробні підприємства
Анотація: [Аналіз поточної ситуації та розробка заходів для зменшення негативного екологічного впливу відходів ТОВ "Житомирський м'ясокомбінат" на довкілля].
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(075.8)/З-14
Автор(и) : Загаєвський, Йосип Станіславович, Жмурко, Тарас Васильович
Назва : Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології переробки продуктів тваринництва : підручник . -4- е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1985
Кільк.характеристики :190 с.: іл.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 619:614.31(075.8)
ББК : 48.17я723
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясна продуктивність тварин--мясная продуктивность животных--транспортування сільськогосподарських тварин--транспортирование сельскохозяйственных животных--забійні підприємства--убойные предприятия--м'ясопереробні підприємства--мясоперерабатывающие предприятия--первинна переробка сільськогосподарських тварин--первичная переработка сельскохозяйственных животных--післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза--послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза--інфекційні хвороби--инфекционные болезни--паразитарні хвороби--паразитарные болезни--незаразні хвороби--незаразные болезни--харчові токсикоінфекції--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикози--пищевые токсикозы--ветеринарно-санітарний ринковий контроль--ветеринарно-санитарный рыночный контроль
Анотація: Ветеринарно-санітарна експертиза, гігієна і технологія харчових продуктів та сировини тваринного походження.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Луцій К. М.
Назва : Аналіз кон'юнктури ринку продукції м'ясопереробних підприємств
Місце публікування : Актуал. пробл. екон.: наук. економ. журнал. - К.: Нац. акад. управління, 2018. - N 1. - С. 39-51. - ISSN 19936788 (Шифр apek/2018/1). - ISSN 19936788
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Ринок --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кон'юнктура--м'ясо та м'ясопродукти--м'ясопереробні підприємства
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)