Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=м'ясопродукти з конини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5'7(075.8)/Т38
Автор(и) : Пешук, Людмила Василівна, Янчева, Марина Олександрівна, Гащук, Олександра Ізидорівна, Кириченко, Станіслав Григорович
Назва : Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини : підручник
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2017
Кільк.характеристики :295, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Національний університет харчових технологій, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Літ.: с. 289-292. - Глосарій: с. 293-295
ISBN, Ціна 978-617-673-524-3: 164.00 грн
УДК : 637.5'7(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технологія виробництва-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дикі парнокопитні тварини--м'ясопродукти з конини--родина зайцевих--м'ясо птиці--екзотична кухня--м'ясо кенгуру--м'ясо черепах--м'ясо крокодилів--м'ясо змій--м'ясо жаб--паштети--історія виникнення паштетів
Анотація: Хімічний скла, технологічні схеми, асортиментний ряд м'ясопродуктів, його харчова та енергетична цінність, особливості виробництва окремих видів м'ясопродуктів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)