Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м'ясо птиці<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова Т.М.
Назва : Товарознавство м'яса і м'ясних товарів : підручник . -2-е вид. переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :378 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с.373
ISBN, Ціна 978-966-364-787-6: 071.50, 69.00, 81.00, грн
УДК : 637.5(075)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- М'яснІ продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни ""Товарознавство продовольчих товарів".
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5'7(075.8)/Т38
Автор(и) : Пешук, Людмила Василівна, Янчева, Марина Олександрівна, Гащук, Олександра Ізидорівна, Кириченко, Станіслав Григорович
Назва : Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини : підручник
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2017
Кільк.характеристики :295, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Національний університет харчових технологій, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Літ.: с. 289-292. - Глосарій: с. 293-295
ISBN, Ціна 978-617-673-524-3: 164.00 грн
УДК : 637.5'7(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технологія виробництва-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дикі парнокопитні тварини--м'ясопродукти з конини--родина зайцевих--м'ясо птиці--екзотична кухня--м'ясо кенгуру--м'ясо черепах--м'ясо крокодилів--м'ясо змій--м'ясо жаб--паштети--історія виникнення паштетів
Анотація: Хімічний скла, технологічні схеми, асортиментний ряд м'ясопродуктів, його харчова та енергетична цінність, особливості виробництва окремих видів м'ясопродуктів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Музика, Павло Михайлович, Минів, Роман Михайлович, Гірняк, Катерина Михайлівна
Назва : Тенденції розвитку м'ясного тваринництва в контексті забезпечення продовольчої безпеки
Місце публікування : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2017. - N 7. - С. 15-23: рис. (Шифр eapk/2017/7)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Виробництво-- Продовольча безпека
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясна продукція--яловичина--телятина--свинина--м'ясо птиці--м'ясопродуктовий підкомплекс
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сегеда С. А.
Назва : Статистичний аналіз споживання м'яса та м'ясопродуктів в Україні
Місце публікування : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2020. - N 3. - С. 36-46: рис. (Шифр eapk/2020/3)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Споживання-- Статистика
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): яловичина--свинина--м'ясо птиці
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.05(03)/С74
Назва : Справочник по качеству продукции животноводства
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1979
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 305-314
Ціна : 1.20 р.
УДК : 637.05(03)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--молоко--мясо крупного рогатого скота--м'ясо великої рогатої худоби--свинина--качество шерсти овец--якість вовни овець--качество овчин--якість овчини--качество смушков--якість смушку--овечье молоко--овече молоко--качество яиц--якість яєць--мясо птицы--м'ясо птиці--мясо кроликов--м'ясо кроликів--продукция рыбоводства--продукція рибництва--продукция пчеловодства--продукція бджолярства
Анотація: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рябоконь, Юрий
Назва : Птицеводство сегодня, завтра
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2018. - N 7. - С. 10-15: ил. (Шифр tvse/2018/7)
Предметні рубрики: Птахівництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вирощування птиці--выращивание птицы--м'ясо птиці--мясо птицы--яйця птиці--яйца птицы
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.54+637.4/Л68
Автор(и) : Лобзов, Константин Иванович, Митрофанов, Николай Сергеевич, Хлебников, Владимир Иванович
Назва : Переработка мяса птицы и яиц
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 236-237
Ціна : 0.90 р.
УДК : 637.54+637.4
ББК : 36.93
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): птицепродукты--мясо птицы--м'ясо птиці--яичные продукты--яєчні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы и оборудование для переработки мяса птицы и яиц, изготовления изделий и консервов с использованием всех видов сырья, включая молочные добавки и растительные белки.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Пірог С. В.
Назва : Ефективність підприємств м'ясного птахівництва
Місце публікування : Економіка та держава. - 2017. - N 10. - С. 90-91 (Шифр etde/2017/10)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Птахівництво-- Підприємства --Україна
М'ясне виробництво-- Ефективність --Україна
Дескриптори: м'ясо птиці--сільськогосподарські підприємства
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.51(075.8)/П49
Автор(и) : Поліщук, Віктор Миколайович, Білько, Тамара Олександрівна
Назва : Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Центр учб. літ., 2018
Кільк.характеристики :627, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство аграрної політики та продовольства України, Національний університет біоресурсів і природокористування України
Примітки : Дод.: с. 441-594. - Літ.: с. 595-627
ISBN, Ціна 978-611-01-1100-3: 335.00 грн
УДК : 637.51(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Гігієна-- Транспортування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація продукції тваринництва--молокопродукти--м'ясопродукти--м'ясо забійних тварин--м'ясо птиці--субпродукти--ковбасні вироби--м'ясні напівфабрикати--м'ясні консерви--тваринні жири--водна сировина--товарна риба--мед--продукти бджільництва--продукція шовківництва--перевезення продуктів тваринництва--страхування вантажів--технічні засоби перевезення--класифікація транспорту--санітарний паспорт автомобіля--санітарна обробка транспортних засобів--швидкопсувні вантажі--маркування вантажів
Анотація: Характеристика різних видів продукції тваринництва, способи її пакування, умови і терміни зберігання, правила перевезення продукції тваринництва автомобільним транспортом.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Полегенька М. А.
Назва : Аналіз сучасного стану виробництва продукції птахівництва в Україні
Місце публікування : Економіка та держава. - 2019. - N 3. - С. 137-143 (Шифр etde/2019/3)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Птахівництво-- Продукція-- Аналіз --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): промислове виробництво--м'ясо птиці--яйця--економічна ефективність--птахівничі підприємства
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)