Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=маринування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Е64
Назва : Енциклопедія консервування
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :480 с
Серія: Домашня бібліотека
ISBN, Ціна 966-03-3172-X: 011.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.56(075)/Ш94
Автор(и) : Широков, Евгений Петрович
Назва : Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации : учебник для студ. высш. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :319 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315.
ISBN, Ціна 5-10-000410-Х: 1.10 руб.
УДК : 631.56(075) + 635.1/8(075)
ББК : 36.91я73 + 41.48я73
Предметні рубрики: Зберігання-- Овочі-- Плодоягідні
Переробка-- Овочі-- Плодоягідні
Географіч. рубрики:
Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/З-41
Автор(и) : Лесик, Борис Васильович, Трисвятський Лев Олексійович, Снежко, Володимир Лаврентійович, Сабуров, Микола Володимирович
Назва : Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів . -2-ге вид., перероб. й допов.
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1980
Кільк.характеристики :415 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 406-410.
Ціна : 0.90 руб.
УДК : 664.7(075)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Зберігання
Сільськогосподарська продукція-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/С28
Назва : Секреты домашнего консервирования для вас и ваших друзей
Вихідні дані : Донецк: ПКФ "БАО", 1997
Кільк.характеристики :380 с.: рис.
ISBN, Ціна 966-548-90-1: 4.00 грн
ББК : 36.910 + 36.997
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ЧЗ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.961/Ж85
Автор(и) : Жук, Юрий Тимофеевич
Назва : Консервирование и хранение грибов. Биохимические основы
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :142 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 138-142
Ціна : 0.45 р.
ББК : 36.961
Предметні рубрики: Гриби-- Консервування-- Зберігання
Гриби-- Біохімія-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): грибы--консервирование--хранение--строение грибов--будова грибів--пищевая ценность грибов--харчова цінність грибів--сушка грибов--сушіння грибів--технология соления грибов--технологія соління грибів--маринование грибов--маринування грибів--сортировка грибного сырья--сортування грибної сировини--натуральные грибные консервы--натуральні грибні консерви
Анотація: Приведены сведения о строении и пищевой ценности грибов, об изменении состава плодов тел в период роста и после отделения от мицелия.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)